Ο παραγωγός που ευθύνεται για την επιτυχία του καλοκαιριού,  «Mestral» βρέθηκε στα decks του γνωστού πλέον ραντεβού της Πέμπτης για τα Oh MyCaptain parties. Πρωτού ξεκινήσει το set του, ο Pink Noisy μίλησε στο Hit Channel για το τραγούδι που τον εκτόξευσε στην κορυφή αλλά και για τα σχέδια του για το κοντινό μέλλον. Διαβάστε παρακάτω τα όσα μας δήλωσε:

 

 

Πως νιώθεις που το «Mestral» είναι η επιτυχία του καλοκαιριού;

Σίγουρα είναι. Αν και δεν έχει ακόμα βίντεο κλιπ, δεν υποστηρίζεται δηλαδή από εικόνα, η επιτυχία έχει γίνει μόνο από τη μουσική του. Προσπάθησα να κάνω κάτι διαφορετικό το οποίο παράλληλα να με εκφράζει και τελικά ο κόσμος ανταποκρίθηκε! Νιώθω ικανοποίηση και διάθεση να συνεχίσω με ακόμα πιο δυνατές συνθέσεις!

 

Από όλη αυτή την επιτυχία, ποιό πράγμα είναι το πιο σημαντικό για σένα;

Όπως τώρα που έρχομαι και παίζω, μπορώ και έρχομαι κοντά με το κοινό, βλέπω τον κόσμο πως αντιδρά όταν βάζω το «Mestral» και αυτό με χαροποιεί. Τους ευχαριστώ όλους! Γιατί έτσι κι αλλιώς την μουσική για τον κόσμο τη γράφουμε.

 

Ετοιμάζεις κάποιο νέο τραγούδι, κάποια παραγωγή;

Προσπαθώ να βρω χρόνο, αν και με τα lives δεν περισσεύει χρόνος. Σίγουρα θα βρω γιατί πρέπει να υπάρχει και μια συνέχεια για το «Mestral».

 

Επόμενες εμφανίσεις;

Επόμενα lives θα γίνουν στην Κρήτη με την οποία έχω μια ιδιαίτερη σχέση γιατί είμαι Κρητικός!

Λίγη ώρα μετά ο Pink Noisy ξεκίνησε το set του με το «Mestral» βεβαίως, το οποίο ο κόσμος υποδέχτηκε με μεγάλο ενθουσιασμό! Η μουσική του κινήθηκε σε house ύφος και πολύ… πριονίδι αφού η βραδιά χαρακτηρίστηκε από τα club mixes πολλών αγαπημένων τραγουδιών όπως τα «Change the way you kiss me», «Moves Like Jagger», «Little Bad Girl», «Where Have you Been», «Ouf ot My Head», «Loca People» κ.α.

Δεν έλειψαν οι διασκευές rock τραγουδιών όπως τα «Satisfaction» των Rolling Stones, «Smells Like Teen Spirit» των Nirvana και «Smoke on the Water» των Deep Purple! Επιστροφή στον ηλεκτρονικό ήχο με τις επιτυχίες της περασμένης δεκαετίας «Resurrection» και «Just a Little More Love» την εποχή που ο David Guetta ήταν μακριά από τη θέση του Νο1 DJ του πλανήτη! Από τα τραγούδια που επέλεξε ο Pink Noisy δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι επιτυχίες του σήμερα «Again and Again» και φυσικά το «Levels» του Avicii! Το Gaz για ακόμη μία φορά, παρόλο την ασφυκτική ζέστη, ήταν γεμάτο και σίγουρα όσοι έδωσαν το παρόν έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις επιλογές του τρίτου κατά σειρά guest του Oh My Captain.

 

Tην επόμενη Πέμπτη 2 Αυγούστου στα decks του Oh My Captain θα βρίσκεται ο Claydee Lupa!

Αφήστε το σχόλιό σας