Ελλάδα και Λος Άντζελες γίνονται ένα με το νέο τραγούδι – σύμπραξη μεταξύ του Pink Noisy και του Anduze.

Μία μοναδική συνεργασία γεφυρώνει τις δύο άκρες του κόσμου – την Ελλάδα και τις δυτικές ακτές της Αμερικής και το Los Angeles. Παιδί αυτής της συνεργασίας το «California», ένα υπέροχο τραγούδι σε μουσική Pink Noisy και στίχους και ερμηνεία από τον Anduze.

Ο Pink Noisy είναι o γνωστός Έλληνας παραγωγός, συνθέτης και DJ με πολλές επιτυχίες («Mestral», «Tango To Evora» , «Litanie Des Saints», «Come Alive», κ.α ) , διεθνείς (DJ Ravin, Radio Killer, Andreea Banica, Dj Nil) και ελληνικές συνεργασίες, με τραγούδια που κυκλοφόρησαν στα κορυφαία dance labels (Ultra, Cat, Toco, D:Vision, George V, Cat Music, Dance Paradise κ.ά) του κόσμου.

Με το πρόσφατό του single «Ani Kuni» βρέθηκε στα δημοφιλέστερα τραγούδια των ραδιοφώνων στη Ρωσία, στο Viral 50 του Spotify στην Τουρκία, είχε 200.000 streams στη Ρουμανία και συμμετείχε στη πρόσφατη συλλογή «Buddha Bar – Monte Carlo», από το φημισμένο γαλλικό club.

Ο Anduze είναι η αγαπημένη «φωνή» του Parov Stelar σε όλα τα πρόσφατα άλμπουμ του, καθώς τραγουδάει τρία τραγούδια στο νέο CD «The Burning Spider», μεταξύ των οποίων και το πολυαγαπημένο «Beauty Mark».

Συνεργάζεται επίσης με καλλιτέχνες όπως οι Stelartronic, ο Francesco Rossi κ.ά και παράλληλα ηχογραφεί τα δικά του τραγούδια, ενώ ζει μεταξύ L.A και Αθήνας, αφού πρόσφατα παντρεύτηκε Ελληνίδα!

Κυκλοφορεί από τη Feelgood Records.

 

Αφήστε το σχόλιό σας