Δεν πρόκειται να αλλάξει τις απόψεις και τις στάσεις της για να είναι αρεστή στους πάντες, ξεκαθαρίζει η P!nk.

P!nk στέλνει απαντά σε όποιον παραπονεθεί για το πιθανό πολιτικό περιεχόμενο που  θα περιέχει το νέο τραγούδι της.

Το «What About Us» έρχεται τις επόμενες ώρες, την Πέμπτη 10 Αυγούστου και δίνει τέλος σε ένα πενταετές διάστημα αδράνειας χωρίς την κυκλοφορία ενός επίσημου άλμπουμ.

Η είδηση ​​ότι το «What About Us» θα μπορούσε να έρθει με ένα πολιτικό περιεχόμενο, έχει… φοβίσει μερικούς από τους οπαδούς της. Ο φόβος δεν είναι τόσο παράλογος, δεδομένου ότι τα πιο πολιτικοποιημένα τραγούδια δεν είναι τόσο αρεστά στα ραδιόφωνα.

Βέβαια, ένας χρήστης του διαδικτύου κατέκρινε την τραγουδίστρια για την επιλογή, σχολιάζοντας ότι «τα πολιτικά μηνύματα γίνονται βαρετά».

Η P!nk δε δίστασε να απαντήσει: «Δεν αλλάζω ποια είμαι για να είμαι δημοφιλής αγαπητέ μου. Μπορείς απολύτως να κάνεις unfollow όλες τις δημοσιεύσεις μου αν το βρίσκεις πολύ δύσκολο », ανέφερε στον άνδρα που παραπονέθηκε.

Το ζήτημα που θίχτηκε δεν αφορά μόνο το νέο single. Η P!nk χρησιμοποιεί την πλατφόρμα Twitter για να εκφραστεί επάνω σε θέματα που θεωρεί σημαντικά και αυτά περιλαμβάνουν σαφώς και την πολιτική.

Προηγουμένως, για παράδειγμα, η τραγουδίστρια είχε κάνει retweet ένα μήνυμα που απευθυνόταν στον Αμερικανό Πρόεδρο Donold Trump, το οποίο έλεγε ότι τα όνειρα δε θα «καούν».

Δείτε επίσης:
Η P!nk επιστρέφει μουσικά με καινούριο single

P!nk - Pink - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας