Η πρόταση του Σάκη Ρουβά στον τηλεοπτικό αέρα έγινε γεγονός και έτσι ο Πιλάτος Κουνατίδης θα συνοδεύσει τον καλύτερο Έλληνα performer στις εμφανίσεις του στην παραλιακή!

Ο Πιλάτος Κουνατίδης κάνει το όνειρο πραγματικότητα πιο γρήγορα από ό,τι είχε φανταστεί!

Η αληθινή και ανεπιτήδευτη παρουσία του στο «X Factor», η χαμηλών τόνων συμπεριφορά του, το αυθεντικό λαϊκό χρώμα της φωνής του και το λαϊκό έρεισμα τοποθέτησαν τον Πιλάτο Κουνατίδη ανάμεσα στους πιο ανέλπιστα αγαπημένους συμμετέχοντες του κοινού.

Το 6ο live του «X Factor», που προβλήθηκε ζωντανά το βράδυ της Τρίτης 21/6, έφερε τον Πιλάτο Κουνατίδη για πρώτη φορά υποψήφιο προς αποχώρηση σε μία ανέλπιστη «μάχη» μαζί με ένα ακόμη φαβορί του show, τον Ίαν Στρατή.

Οι κριτές/μέντορες αποφάσισαν τελικά ότι ο Πιλάτος θα ήταν αυτός που θα άφηνε το παιχνίδι (πλην της δικής του καθοδηγήτριας˙ της Πέγκυ Ζήνα), μία αποχώρηση όμως που συνοδεύτηκε από τα πιο τιμητικά λόγια για την ετοιμότητά του ως τραγουδιστής.

Ο κεντρικός παρουσιαστής του «X Factor», Σάκης Ρουβάς, πρότεινε αναπάντεχα στον τηλεοπτικό αέρα στον Πιλάτο Κουνατίδη να τραγουδήσει μαζί στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται στην παραλιακή.

Μία πρόσκληση η οποία έγινε απρόσμενα πραγματικότητα!

Από την Παρασκευή 24 Ιουνίου, ο Πιλάτος Κουνατίδης θα εμφανίζεται στο πλευρό του ανεπανάληπτου Σάκη Ρουβά στο «Ακρωτήρι» και θα συμμετέχει στο δυναμικό μουσικό υπερθέαμα μέχρι το προγραμματισμένο φινάλε του σχήματος τον Ιούλιο, στην καλύτερη δυνατή εναρκτήρια συνεργασία της καριέρας του!

Και αυτή είναι μόνο η αρχή. Σίγουρα, το δισκογραφικό συμβόλαιο θα «αναζητήσει» τον Πιλάτο Κουνατίδη!

Διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξη του Πιλάτου Κουνατίδη στο HIT CHANNEL: «Η λαϊκή “καψούρα” αντιπροσωπεύει τη φωνή και τον χαρακτήρα μου»

Η ανάρτηση του νυχτερινού κέντρου:

[fb_pe url=»https://www.facebook.com/Akrotiri/posts/1144388308954397″ bottom=»30″]

 

Αφήστε το σχόλιό σας