Η Inflowence Muzik μας παρουσιάζει μια εξαιρετική εφαρμογή για τον Phyrosun! Όσοι διαθέτετε κινητά τηλέφωνα τεχνολογίας android μπορείτε να εγκαταστήσετε στη συσκευή σας το Phyrosun app το οποίο δοκιμάσαμε και έχουμε να πούμε τα καλύτερα!

 

Είναι μια «ελαφριά» εφαρμογή, μεγέθους 4.4 mb η οποία έχει διαμορφωθεί έτσι, ώστε να αποτελεί την απόλυτη Phyro εμπειρία καθώς μέσα από αυτό το app μπορεί ο χρήστης να ακούσει τραγούδια του καλλιτέχνη, να δεί βίντεο κλιπ, να ενημερωθεί για τα τελευταία νέα και τις επερχόμενες συναυλίες. Το αναλυτικό βιογραφικό του καλλιτέχνη και η αναφορά των σελίδων του στα social media ολοκληρώνουν μια πληρέστατη αναφορά σε ότι επίσημο μπορεί να βρει κάποιος στο διαδίκτυο, σχετικά με τον καλλιτέχνη.

 

Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε την εφαρμογή, μπορείτε να επισκεφθείτε το Google Play (πρώην Android Market) και να την εγκαταστήσετε δωρεάν. Μάλιστα το thumb της εφαρμογής είναι από την φωτογράφιση του Phyrosun για την συνέντευξη του στο Hit Channel την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Αφήστε το σχόλιό σας