Το νέο video clip των Phatjak και Drew έφτασε στις οθόνες μας!

Ένα από τα πιο καταξιωμένα Ελληνικά underground DJ & production acts επιστρέφει δυναμικά! Μετά από αποχή τριών ετών, οι Phatjak έκαναν αρχικά το πρώτο χτύπημά τους με το άκρως επιτυχημένο «Yayo» σε συνεργασία με τον ανερχόμενο Βρετανό rapper Perry Mystique.

Οι Evan Kay και Angel Stoxx, το δίδυμο των Phatjak, αυτή τη φορά συνεργάστηκαν με τον Drew, καινούρια συνεργασία της Down2Earth Records, για τον οποίο θα ακούσετε περισσότερα στο μέλλον, και παρουσίασαν το «Sunshine». Πρόκειται για ένα single με άκρως καλοκαιρινή dance ατμόσφαιρα που ήδη ακούγεται δυνατά.

Οι Phatjak έγιναν γνωστοί στα 00s και ειδικότερα στο club κοινό μέσα από τον electro-progressive ήχο τους.

Με international καριέρα άνω των 12 ετών, έχουν κυκλοφορήσει πάνω από 70 original tracks και remixes σε dance labels όπως Armada, Global Underground, Toolroom και Anjuna, και έχουν συμπεριληφθεί στα sets καταξιωμένων DJs όπως Tiesto, Steve Angello, Mark Knight, Dave Seaman, John Digweed, Steve Lawler και Roger Sanchez.

Το video clip της νέας επιτυχίας των Phatjak γυρίστηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου και το εκπληκτικό αποτέλεσμα έφτασε στις οθόνες μας.

Κυκλοφορεί από την Down2Earth Records.

Αφήστε το σχόλιό σας