Ο αστέρας του ‘Happy’ έχει δημιουργήσει ένα από τα κύρια τραγούδια για τη νέα ταινία της Marvel.

O Pharrell Williams έχει συνεργαστεί με την Alicia Keys και τον Kendrick Lamar να δημιουργήσουν ένα τραγούδι για το soundtrack του The Amazing Spider-Man 2.

Η νέα ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον επόμενο μήνα με τον Andrew Garfield να επιστρέφει στο ρόλο του ως Peter Parker, και φρέσκα νέα για το soundtrack έρχονται στ’ αυτιά μας.

Η Alicia Keys θα είναι στα φωνητικά στο τραγούδι ‘It’s On Again‘, παραγωγής Pharrell, με τον Kendrick να τραγουδάει το rap μέρος του τραγουδιού που θα αποτελεί ένα από τα κύρια κομμάτια της ταινίας.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα είμαι μέρος μιας τόσο δυνατής συνεργασία με τον Kendrick Lamar, Pharrell Williams και Hans Zimmer,» αποκάλυψε η Alicia σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε από το Billboard αυτή την εβδομάδα.

Το πότε θα κυκλοφορήσει το ‘It’s On Again’ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Marc Webb, δήλωσε: «Ψάχναμε για το κατάλληλο τραγούδι για το κλείσιμο της ταινίας. Ένα τραγούδι που θα ήταν ενθουσιώδες και δυνατό, που θα έχει και κάποιο μυστήριο. Το κομμάτι της Alicia, “It’s On Again” είναι η τέλεια νότα κλεισίματος.

Το soundtrack της ταινίας υπογράφει ο –  βραβευμένος με Oscar και Grammy – Hans Zimmer μαζί με τους Magnificent Six, οι οποίοι αποτελούνται από τους Pharrell WilliamsJohnny Marr (of The Smiths,Modest Mouse), Michael Einziger (of Incubus), Junkie XLAndrew Kawczynski, και Steve Mazzaro. Επιπλέον περιέχει μερικά ακόμα, αποκλειστικά για την ταινία, κομμάτια από τους Pharrell Williams, The NeighbourhoodLIZ, and Alvin Risk, καθώς και το  “Song for Zula” των Phosphorescent.

Το The Amazing Spider-Man 2 θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 1 Μαΐου 2014

Αφήστε το σχόλιό σας