Τη νέα σεζόν στη ραδιοφωνική εκπομπή «Νύχτα Στον Ρυθμό» με τη Ράνια Κωστάκη θα εγκαινιάσει ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης θα αφήσει τα «Αποτυπώματά» του στη «Νύχτα Στον Ρυθμό».

Η πιο επιτυχημένη ραδιοφωνική εκπομπή, με παράλληλη ζωντανή μετάδοση στο Facebook, έρχεται να μας χαρίσει μία ακόμη ακουστική και οπτικά μοναδική εμπειρία και αυτή την σεζόν.

Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, η οικοδέσποινα Ράνια Κωστάκη θα υποδεχτεί τον Πέτρο Ιακωβίδη για να μας ξεσηκώσει με τις αγαπημένες επιτυχίες του.

Επιπλέον θα υποβληθεί στη δοκιμασία – έκπληξη της βραδιάς αλλά και θα απαντήσει χωρίς φόβο και πάθος στις «50 ερωτήσεις της νύχτας»

Μείνετε συντονισμένοι στα ραδιόφωνά σας αλλά και online στο Facebook την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, στις 21.30 ακριβώς, για να δείτε ζωντανά και να απολαύσετε τον Πέτρο Ιακωβίδη και όλα όσα διαδραματίζονται, μόνο στο «Ρυθμό 949».

Πέτρος Ιακωβίδης - Μην Τολμήσεις (video clip) - Hit Channel

Ο Πέτρος Ιακωβίδης κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες το νέο τραγούδι με τίτλο «Μην Τολμήσεις», μία δυναμική μπαλάντα που αγγίζει τα πιο βαθιά συναισθήματα και στην οποία υπογράφει ο ίδιος τους στίχους και τη μουσική.

Είναι οι στίχοι καρδιάς που θα συνεπάρουν. Είναι η απόλυτα αισθαντική μελωδία του που θα συγκινήσει. Είναι αυτό το τραγούδι που έχει λατρευτεί από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

Το «Μην Τολμήσεις» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal και από ένα εξίσου εντυπωσιακό video clip, το οποίο επιμελήθηκε ο σκηνοθέτης Γιάννης Παπαδάκος.

 

Αφήστε το σχόλιό σας