Ο Πέτρος Ιακωβίδης γράφει επιτυχίες ξεχωρίζουν και αγαπιούνται από το κοινό.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς με κάθε του τραγούδι να μετράει εκατομμύρια προβολές στο YouTube και να θεωρείται must επιλογή σε όλα τα ραδιόφωνα της χώρας.

Πέραν αυτού, είναι αδιαμφισβήτητα και ένας από τους πιο περιζήτητους δημιουργούς έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη σπουδαίων συναδέλφων του.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης υπογράφει μερικές από τις επιτυχίες καλλιτεχνών όπως η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο STAN και πολλών ακόμη, αλλά και τα δικά του επιτυχημένα τραγούδια.

Πρόσφατα, ο γοητευτικός καλλιτέχνης και δημιουργός ταξίδεψε στο «νησί της Αφροδίτης» όπου παρέλαβε το βραβείο «Τραγουδοποιός της Χρονιάς» στα Super Music Awards 2018, έναν από τους πιο δημοφιλείς μουσικούς θεσμούς της Κύπρου.

Με άρτια σκηνική παρουσία και έντονο επικοινωνιακό χάρισμα ο Πέτρος Ιακωβίδης άφησε την δική του εντυπωσιακή σφραγίδα και στα Mad Video Music Awards 2018, αποσπώντας τα πιο κολακευτικά σχόλια.

Μετά την ολοκλήρωση των απόλυτα επιτυχημένων εμφανίσεων του στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου στο «Fantasia», ο Πέτρος Ιακωβίδης συνεχίζει με ένα γεμάτο και απόλυτα δημιουργικό καλοκαίρι.

Έχοντας για ακόμη μια φορά στις αποσκευές του μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών charts αλλά και στις καρδιές του κοινού, το ταξίδι έχει ξεκινήσει για τον επιτυχημένο ερμηνευτή και δημιουργό με προορισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 

Αφήστε το σχόλιό σας