Ο Πέτρος Ιακωβίδης βρίσκεται εν μέσω της καλοκαιρινής περιοδείας του και συγχρόνως ετοιμάζει το νέο τραγούδι του.

Με μία βαλίτσα στο χέρι, ο Πέτρος Ιακωβίδης συνεχίζει και τον Αύγουστο να «οργώνει» την Ελλάδα και την Κύπρο, πραγματοποιώντας μία σειρά sold out εμφανίσεων που ξεσηκώνουν το κοινό.

Δυνατές στιγμές, έντονα συναισθήματα, συγκλονιστικές ερμηνείες.

Με όπλα του το πλούσιο ρεπερτόριο του, αλλά και το μοναδικό επικοινωνιακό του χάρισμα, ο επιτυχημένος ερμηνευτής και τραγουδοποιός της νεότερης γενιάς, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες και δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα για βραδιές γεμάτες κέφι.

Με μοναδικό στόχο του να θέτει τον πήχη κάθε φορά και πιο υψηλά, η υπόσχεση του Πέτρου Ιακωβίδη για τις ζωντανές εμφανίσεις του είναι μία. Επιτυχίες που λατρεύουμε να ακούμε σε συνδυασμό με μία ακαταμάχητη σκηνική παρουσία.

Παράλληλα, αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα δημιουργική για τον πολυτάλαντο Πέτρο Ιακωβίδη.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ετοιμάζει το καινούριο του single που θα κυκλοφορήσει μέσα στο Σεπτέμβριο από τη Minos EMI / Universal και αναμένεται να καθηλώσει τους ακροατές, αποτελώντας άλλη μία ραδιοφωνική πρόταση που θα ξεχωρίσει.

Η τελευταία επιτυχία του Πέτρου Ιακωβίδη κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Μάρτιο και είναι το «Γέλα Μου», το οποίο έχει ανέβει έως την κορυφαία εξάδα του ελληνικού Airplay Chart, παραμένοντας στις πρώτες θέσεις.

Το video clip του τραγουδιού γυρίστηκε στη γραφική Κέρκυρα και έχει ξεπεράσει τις 9,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Φωτογραφίες

 

Αφήστε το σχόλιό σας