Τις 8.000.000 προβολές κατέγραψε ο Πέτρος Ιακωβίδης με τη νέα επιτυχία του, ενώ παρακολουθούμε την πρωταγωνιστική ανάδειξή του.

Η αδιάκοπη άνοδος που σημειώνει ο Πέτρος Ιακωβίδης και η νέα επιτυχία του γίνεται ξανά θέμα προς αναφορά!

Ο πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής και δημιουργός παρακολουθεί ημέρα με την ημέρα την αξία του στο δισκογραφικό τοπίο να ανεβαίνει, όπως αυξάνεται η αποδοχή του από το κοινό και τα θετικά σχόλια που αποκομίζει.

Καταλυτικό παράγοντα στην έως τώρα εκτίναξη της καριέρας του διαδραματίζει αναμφισβήτητα το καινούριο τραγούδι του με τίτλο «Κοριτσάκι Μου».

Υπερπηδώντας τον πήχη

Σε στίχους που καταθέτει ιδιοχείρως ο Πέτρος Ιακωβίδης και σε μουσική που συνυπογράφει με τους STAN, Παναγιώτη Βλασακούδη, Ιωσήφ Κοτσυφάκη και Μάνο Δεδεβέση, το «Κοριτσάκι Μου» ανανέωσε τις προτιμήσεις μας σκορπώντας διάχυτο τον ερωτισμό που το διαπερνά.

Ενόσω η νέα επιτυχία του Πέτρου Ιακωβίδη – σε παραγωγή της Icon Music – έχει εδραιώσει τη συχνή παρουσία της στις ραδιοφωνικές συχνότητες, το κοντέρ εξακολουθεί να προσμετρά εκατομμύρια «χτυπήματα» και όσον αφορά το YouTube.

Έχοντας συμπληρώσει τρεις μήνες κυκλοφορίας από τη Minos EMI / Universal, το επίσημο video clip που συνοδεύει το «Κοριτσάκι Μου» υπερπηδά και τον πήχη των οχτώ εκατομμυρίων προβολών για να εξελιχθεί σε μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν.

Η πρωταγωνιστική ανάδειξη

Η είδηση βέβαια δεν έγκειται πια αποκλειστικά στην ασταμάτητη αύξηση των προβολών, η οποία εξάλλου σε αυτή την τροχιά επιτυχίας είναι από ένα σημείο και έπειτα φυσική, αλλά στη διαφαινόμενη πρωταγωνιστική ανάδειξη του καλλιτέχνη που συντελείται με σταθερά βήματα.

Ανήκοντας στο δυναμικό του μεγαλύτερου και πιο ιστορικού δισκογραφικού σχήματος της χώρας, της Minos EMI, ο Πέτρος Ιακωβίδης έχει την ευτυχία να βρίσκεται ήδη στο στούντιο, ηχογραφώντας τα τραγούδια που θα συνθέσουν το μωσαϊκό στην παρθενική δισκογραφική δουλειά του.

Με την ώθηση από το «Κοριτσάκι Μου» θα παρουσιάσει εν ευθέτω χρόνω το επόμενο τραγούδι που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στο όνειρο και τη διακαή επιθυμία κάθε καλλιτέχνη, τον πρώτο ολοκληρωμένο δίσκο του.

Συγχρόνως, ο Πέτρος Ιακωβίδης παραμένει βασικό στέλεχος του σχήματος του «Fantasia» μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα, το οποίο θα συνεχίσει οσονούπω τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη.

Αφήστε το σχόλιό σας