Το νέο άλμπουμ του Πέτρου Ιακωβίδη περιέχει δέκα ξεχωριστά τραγούδια.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης παρουσιάζει το τραγούδι «Πού Να Είσαι Τώρα» που συμπεριλαμβάνεται στη νέα δισκογραφική δουλειά του με τίτλο «Σου Τα ‘Δωσα Όλα».

Ο πολυτάλαντος τραγουδιστής και τραγουδοποιός της νεότερης γενιάς κυκλοφορεί το δεύτερο προσωπικό άλμπουμ του και υπόσχεται για πολλοστή φορά που θα κατακλύζουν καθημερινά όλα τα ραδιόφωνα της χώρας.

Το νέο άλμπουμ «Σου Τα ‘Δωσα Όλα» περιέχει 10 μοναδικά τραγούδια στα οποία ο Πέτρος Ιακωβίδης υπογράφει τη μουσική, ενώ οι στίχοι ανήκουν στον ίδιο, την Όλγα Βλαχοπούλου και τη Βίκυ Γεροθόδωρου.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης δείχνει να γνωρίζει καλά την συνταγή της επιτυχίας και δε σταματά να μας εκπλήσσει με το ταλέντο του. Για το λόγο αυτό αναδείχθηκε ταχύτατα σε έναν από τους πιο πολυσυζητημένους καλλιτέχνες και δημιουργούς.

Ο γοητευτικός καλλιτέχνης έρχεται να δώσει άλλο νόημα στις μουσικές συνήθειές σας με το τραγούδι «Πού Να Είσαι Τώρα» που θα λατρέψετε από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης υπογράφει εξ ολοκλήρου τη μουσική και γράφει τους στίχους του τραγουδιού μαζί με την Όλγα Βλαχοπούλου.

Το άλμπουμ «Σου Τα ‘Δωσα Όλα» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal σε παραγωγή της Icon Music.

Πού να είσαι τώρα που τελειώνουν όλα
Γύρισε μάτια μου κοντά μου, μην αργείς
Πού να είσαι τώρα, δεν περνάει η ώρα
Χάνομαι, κράτα με, έλα μην αργείς

 

Αφήστε το σχόλιό σας