Άλλο ένα κομμάτι στο παζλ του εξαιρετικού πρώτου δίσκου του προσθέτει ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Ο αγαπημένος μας Πέτρος Ιακωβίδης κυκλοφορεί το παρθενικό ολοκληρωμένο άλμπουμ του προκειμένου να αφήσει ανεξίτηλα «Αποτυπώματα» της επιτυχίας!

Ξεχώρισε από την πρώτη εμφάνισή του για την ιδιαίτερη φωνή του και το σεμνό χαρακτήρα του και αναδείχθηκε τάχιστα σε έναν πολλά υποσχόμενο τραγουδιστή που απέκτησε πολύ γρήγορα μεγάλο και φανατικό κοινό.

Τα πρώτα «Αποτυπώματα» έγιναν διακριτά με το ντεμπούτο του και το «Ο Έρωτάς Μου Γίνε» που έθεσε τις πρώτες βάσεις, προκειμένου να ακολουθήσει το «Βάλε» με το οποίο άρχισε να κεντρίζει την προσοχή του κόσμου και των ραδιοφώνων.

Μετά από μία φλογερή «Αγκαλιά», γνωρίσαμε τη μεγαλύτερη – μέχρι στιγμής – επιτυχία του. Το «Κοριτσάκι Μου» έκανε αίσθηση από την πρώτη στιγμή, μετρώντας πάνω από 17 εκατομμύρια προβολές και πολλές εβδομάδες παρουσίας στο Top 20 του ελληνικού Airplay Chart. Το τελευταία δείγμα πριν την άφιξη του δίσκου ήταν το «Κάτσε Καλά» που διαθέτει δυναμική και ανοδική πορεία.

Πόσο μου λείπει… πόσο

Το πρώτο προσωπικό άλμπουμ του Πέτρου Ιακωβίδη τιτλοφορείται «Αποτυπώματα» και περιέχει 13 τραγούδια σε παραγωγή της Icon Music, τα οποία ξετυλίγουν μοναδικά το πολύπλευρο καλλιτεχνικό ταλέντο του.

Με ένα δίσκο γεμάτο επιτυχίες ο Πέτρος Ιακωβίδης επισφραγίζει με τον ιδανικότερο τρόπο την επιτυχημένη εκκίνηση της διαδρομής του, προκαλώντας ενθουσιασμό από την πρώτη ακρόαση. Ένας δίσκος που κάνει τη διαφορά και αναμφίβολα θεμελιώνει μία καριέρα με προδιαγεγραμμένο μακρύ μέλλον.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης παρουσιάζει στο κοινό καθημερινά, ένα προς ένα, τα τραγούδια της νέας δισκογραφικής δουλειάς του, έως ότου συμπληρωθεί το μωσαϊκό.

Μετά το ομώνυμο single του άλμπουμ «Αποτυπώματα», την τρυφερή μπαλάντα του «Ορκίσου», το «Σε Χρειάζομαι» με το ρυθμό που ξεσηκώνει και το εξαιρετικό «Όταν Λείπεις», το προτελευταίο κομμάτι του παζλ είναι το «Πόσο Μου Λείπει». Ένα τραγούδι σε στίχους του Πέτρου Ιακωβίδη και του STAN, σε μουσική υπογράφουν από κοινού με την Icon Music.

Τα «Αποτυπώματα» του Πέτρου Ιακωβίδη κυκλοφορούν από τη Minos EMI / Universal.

Τα τραγούδια του CD «Αποτυπώματα»

1. Ο Έρωτάς Μου Γίνε
2. Βάλε
3. Αγκαλιά
4. Κοριτσάκι Μου
5. Κάτσε Καλά
6. Αποτυπώματα
7. Ακροβάτης
8. Σε Χρειάζομαι
9. Όνειρο Και Τρέλα
10. Πόσο Μου Λείπει
11. Με Πονάει
12. Όταν Λείπεις
13. Ορκίσου

Πέτρος Ιακωβίδης - «Πόσο Μου Λείπει» (Στίχοι - Stixoi - Lyrics)

Κοιτώ το φεγγάρι
Να κλαίει που χάνομαι
«Κουράγιο», μου λέει
Μα πόνο αισθάνομαι

Του ζητάω μια χάρη, να σου πει
Να γυρίσεις, μην αργήσεις

Πόσο μου λείπει η αγκαλιά σου, πόσο
Μοιάζουν μακριά σου όλα μελαγχολικά
Πόσο μου έλειψες, να ξέρεις, πόσο
Τις κρύες νύχτες που με πνίγει η μοναξιά

Σε θέλω κοντά μου
Μονάχα σε νοιάζομαι
Μακριά σου υποφέρω
Πολύ σε χρειάζομαι
Τί κι αν είσαι μακριά μου
Θέλω εδώ να γυρίσεις, μην αργήσεις

Πόσο μου λείπει η αγκαλιά σου, πόσο
Μοιάζουν μακριά σου όλα μελαγχολικά
Πόσο μου έλειψες να ξέρεις πόσο
Τις κρύες νύχτες που με πνίγει η μοναξιά

 

Αφήστε το σχόλιό σας