Ένα εξαιρετικό άλμπουμ συστήνεται τραγούδι – τραγούδι καθημερινά, δείχνοντας ότι ο Πέτρος Ιακωβίδης (θα) κάνει τη διαφορά.

Ο αγαπημένος μας Πέτρος Ιακωβίδης κυκλοφορεί τον παρθενικό ολοκληρωμένο δίσκο του προκειμένου να αφήσει ανεξίτηλα «Αποτυπώματα» της επιτυχίας!

Ξεχώρισε από την πρώτη εμφάνισή του για την ιδιαίτερη φωνή του και το σεμνό χαρακτήρα του και αναδείχθηκε τάχιστα σε έναν πολλά υποσχόμενο τραγουδιστή που απέκτησε πολύ γρήγορα μεγάλο και φανατικό κοινό.

Τα πρώτα «Αποτυπώματα» έγιναν διακριτά με το ντεμπούτο του και το «Ο Έρωτάς Μου Γίνε» που έθεσε τις πρώτες βάσεις, προκειμένου να ακολουθήσει το «Βάλε» με το οποίο άρχισε να κεντρίζει την προσοχή του κόσμου και των ραδιοφώνων.

Μετά από μία φλογερή «Αγκαλιά», γνωρίσαμε τη μεγαλύτερη – μέχρι στιγμής – επιτυχία του. Το «Κοριτσάκι Μου» έκανε αίσθηση από την πρώτη στιγμή, μετρώντας πάνω από 17 εκατομμύρια προβολές και πολλές εβδομάδες παρουσίας στο Top 20 του ελληνικού Airplay Chart. Το τελευταία δείγμα πριν την άφιξη του δίσκου ήταν το «Κάτσε Καλά» που διαθέτει δυναμική και ανοδική πορεία.

Όταν λείπεις

Το πρώτο προσωπικό άλμπουμ του Πέτρου Ιακωβίδη τιτλοφορείται «Αποτυπώματα» και περιέχει 13 τραγούδια σε παραγωγή της Icon Music, τα οποία ξετυλίγουν μοναδικά το πολύπλευρο καλλιτεχνικό ταλέντο του.

Με ένα δίσκο γεμάτο επιτυχίες ο Πέτρος Ιακωβίδης επισφραγίζει με τον ιδανικότερο τρόπο την επιτυχημένη εκκίνηση της διαδρομής του, προκαλώντας ενθουσιασμό από την πρώτη ακρόαση. Ένας δίσκος που κάνει τη διαφορά και αναμφίβολα θεμελιώνει μία καριέρα με προδιαγεγραμμένο μακρύ μέλλον.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης θα παρουσιάζει στο κοινό καθημερινά, ένα προς ένα, τα τραγούδια της νέας δισκογραφικής δουλειάς του, έως ότου συμπληρωθεί το μωσαϊκό.

Μετά το ομώνυμο single του άλμπουμ «Αποτυπώματα» και την τρυφερή μπαλάντα του «Ορκίσου», το «Σε Χρειάζομαι» με το ρυθμό που ξεσηκώνει, γνωρίζουμε το επίσης εξαιρετικό «Όταν Λείπεις». Ένα τραγούδι σε στίχους του Πέτρου Ιακωβίδη και σε μουσική που συνυπογράφει με τον STAN και την ομάδα της Icon Music.

Τα «Αποτυπώματα» του Πέτρου Ιακωβίδη κυκλοφορούν από τη Minos EMI / Universal.

Τα τραγούδια του CD «Αποτυπώματα»

1. Ο Έρωτάς Μου Γίνε
2. Βάλε
3. Αγκαλιά
4. Κοριτσάκι Μου
5. Κάτσε Καλά
6. Αποτυπώματα
7. Ακροβάτης
8. Σε Χρειάζομαι
9. Όνειρο Και Τρέλα
10. Πόσο Μου Λείπει
11. Με Πονάει
12. Όταν Λείπεις
13. Ορκίσου

Πέτρος Ιακωβίδης - «Όταν Λείπεις» (Στίχοι - Stixoi - Lyrics)

Σκέφτομαι πώς να σου γράψω σ’ αγαπώ
Μνήμες παλιές που ‘χουν μείνει στο μυαλό
Σκαλίζω εικόνες, τη μορφή σου να βρω
Μήπως ξανά, σε θυμηθώ

Όταν λείπεις ξενυχτάω
Πίνω και παραμιλάω
Σε χρειάζομαι
Μα τα βράδια μένω μόνος
Τα παλιά ξυπνάει ο πόνος
Και σε φαντάζομαι
Και σε χρειάζομαι

Σε ψάχνω στους δρόμους, καρδιά μου
Μήπως σε βρω
Ρωτάω ανθρώπους, μα αυτοί με περνάνε για τρελό
Τα ίχνη που έχεις αφήσει με γυρνάνε εδώ
Σ’ ένα αδιέξοδο, Θεέ μου, θα τρελαθώ

Όταν λείπεις ξενυχτάω
Πίνω και παραμιλάω
Σε χρειάζομαι
Μα τα βράδια μένω μόνος
Τα παλιά ξυπνάει ο πόνος
Και σε φαντάζομαι

 

Αφήστε το σχόλιό σας