Με μία τρυφερή ερωτική μπαλάντα συνεχίζει ο Πέτρος Ιακωβίδης να αποκαλύπτει τα τραγούδια του πρώτου άλμπουμ του.

Ο αγαπημένος μας Πέτρος Ιακωβίδης κυκλοφορεί τον παρθενικό ολοκληρωμένο δίσκο του προκειμένου να αφήσει ανεξίτηλα «Αποτυπώματα» της επιτυχίας!

Ξεχώρισε από την πρώτη εμφάνισή του για την ιδιαίτερη φωνή του και το σεμνό χαρακτήρα του και αναδείχθηκε τάχιστα σε έναν πολλά υποσχόμενο τραγουδιστή που απέκτησε πολύ γρήγορα μεγάλο και φανατικό κοινό.

Τα πρώτα «Αποτυπώματα» έγιναν διακριτά με το ντεμπούτο του και το «Ο Έρωτάς Μου Γίνε» που έθεσε τις πρώτες βάσεις, προκειμένου να ακολουθήσει το «Βάλε» με το οποίο άρχισε να κεντρίζει την προσοχή του κόσμου και των ραδιοφώνων.

Μετά από μία φλογερή «Αγκαλιά», γνωρίσαμε τη μεγαλύτερη – μέχρι στιγμής – επιτυχία του. Το «Κοριτσάκι Μου» έκανε αίσθηση από την πρώτη στιγμή, μετρώντας πάνω από 17 εκατομμύρια προβολές και πολλές εβδομάδες παρουσίας στο Top 20 του ελληνικού Airplay Chart. Το τελευταία δείγμα  πριν την άφιξη του δίσκου ήταν το «Κάτσε Καλά» που διαθέτει δυναμική και ανοδική πορεία.

Ορκίσου…

Το πρώτο προσωπικό άλμπουμ του Πέτρου Ιακωβίδη τιτλοφορείται «Αποτυπώματα» και περιέχει 13 τραγούδια σε παραγωγή της Icon Music, τα οποία ξετυλίγουν μοναδικά το πολύπλευρο καλλιτεχνικό ταλέντο του.

Με ένα δίσκο γεμάτο επιτυχίες ο Πέτρος Ιακωβίδης επισφραγίζει με τον ιδανικότερο τρόπο την επιτυχημένη εκκίνηση της διαδρομής του, προκαλώντας ενθουσιασμό από την πρώτη ακρόαση. Ένας δίσκος που κάνει τη διαφορά και αναμφίβολα θεμελιώνει μία καριέρα με προδιαγεγραμμένο μακρύ μέλλον.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης θα παρουσιάζει στο κοινό καθημερινά, ένα προς ένα, τα τραγούδια της νέας δισκογραφικής δουλειάς του, έως ότου συμπληρωθεί το μωσαϊκό.

Μετά το ομώνυμο single του άλμπουμ γνωρίζουμε τώρα το «Ορκίσου», μία τρυφερή ερωτική μπαλάντα που ρίχνει όμορφα την αυλαία στα «Αποτυπώματα», σε μουσική και στίχους του ίδιου του Πέτρου Ιακωβίδη.

Τα «Αποτυπώματα» του Πέτρου Ιακωβίδη κυκλοφορούν από τη Minos EMI / Universal.

Τα τραγούδια του CD «Αποτυπώματα»

1. Ο Έρωτάς Μου Γίνε
2. Βάλε
3. Αγκαλιά
4. Κοριτσάκι Μου
5. Κάτσε Καλά
6. Αποτυπώματα
7. Ακροβάτης
8. Σε Χρειάζομαι
9. Όνειρο Και Τρέλα
10. Πόσο Μου Λείπει
11. Με Πονάει
12. Όταν Λείπεις
13. Ορκίσου

Πέτρος Ιακωβίδης - «Ορκίσου» (Στίχοι - Stixoi - Lyrics)

Χάνομαι όταν με κοιτάς
Όταν με ρωτάς πόσο σ’αγαπώ
Ζήτα μου, ζήτα μου ό,τι θες
Και εγώ τ’ αστέρια θα σου φέρω, αν το θες

Αποκοιμήσου στην αγκαλιά μου
Νιώσε για λίγο δικιά μου
Τα δυο σου μάτια που με κοιτάζουν
Με τ’ ουρανού το γαλάζιο μου μοιάζουν

Ορκίσου πως θα μ’αγαπάς για μια ζωή
Ορκίσου, πως θα είμαστε μαζί, μόνο
Ορκίσου

Κρύψε με, σαν να ’μουν μυστικό
Στο μαξιλάρι σου να είμαι φυλαχτό

Αποκοιμήσου στην αγκαλιά μου
Νιώσε για λίγο δικιά μου
Τα δυο σου μάτια που με κοιτάζουν
Με τ’ ουρανού το γαλάζιο μου μοιάζουν

Ορκίσου πως θα μ’αγαπάς για μια ζωή
Ορκίσου, πως θα είμαστε μαζί
Ορκίσου

 

Αφήστε το σχόλιό σας