Ο πολλά υποσχόμενος Πέτρος Ιακωβίδης έχει αφήσει τα «δείγματα γραφής» του, διαθέτοντας τα στοχεία εκείνα που θα τον αναδείξουν.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Minos EMI / Universal, τη μεγαλύτερη και ιστορικότερη δισκογραφική εταιρεία της Ελλάδας!

Παρόλο που ο τραγουδιστής διαθέτει μόνο δύο επίσημες κυκλοφορίες στο ενεργητικό του, έχει κατορθώσει να προσελκύσει έντονα το ενδιαφέρον μας από την πρώτη στιγμή και να δημιουργήσει πολλές προσδοκίες.

Εμφανίστηκε δισκογραφικά πριν ένα χρόνο με το single «Ο Έρωτάς Μου Γίνε» που προέκυψε από τη σύμπραξη του με τον Stan και την ομάδα της Icon Music. Έχοντας ξεπεράσει τις δύο εκατομμύρια προβολές, ο Πέτρος Ιακωβίδης έβαλε πλώρη για την επόμενη επιτυχία.

Το «Βάλε» ήρθε κοντά μας στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου προκαλώντας τον ενθουσιασμό μας από το άκουσμα του teaser. Είναι ένα ακόμη τραγούδι από τη δοκιμασμένη συνύπαρξη του καλλιτέχνη με τον Stan και την Icon Music. Ο Πέτρος Ιακωβίδης δικαίωσε τις πρώτες εντυπώσεις έχοντας ως αποτέλεσμα το κοντέρ στο «Βάλε» να έχει καταγράψει παραπάνω από ένα εκατομμύριο προβολές. Σημείωστε επιπλέον ότι το κομμάτι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μεγάλων ραδιοφωνικών σταθμών της χώρας.

Η Minos EMI, η οποία την τελευταία τριετία διατελεί θυγατρική του παγκόσμιου δισκογραφικού κολοσσού της Universal, ήταν η εταιρεία που έβαλε την ετικέτα της στις δύο παρθενικές κυκλοφορίες του τραγουδιστή.

Η ευκαιρία δε γινόταν να πάει χαμένη και τα στελέχη της Minos EMI κάλεσαν τον Πέτρο Ιακωβίδη να βάλει την υπογραφή του για μία καινούρια περίοδο γεμάτη υποσχέσεις και νέα πράγματα, κάτι που ο ίδιος αποδέχτηκε.

«Ένα μεγάλο αστέρι γεννιέται», έγραψε σε δημοσίευσή της στα κοινωνικά δίκτυα η δισκογραφική εταιρεία και εμείς δε θα μπορούσαμε να μη συμφωνήσουμε. Σε μία εποχή όπου σπανίζουν οι ανερχόμενοι λαϊκοί τραγουδιστές και είναι, τελικά, δύσκολο να καθιερωθεί κανείς παρά την πληθώρα talent show κ.ο.κ., ο Πέτρος Ιακωβίδης διαθέτει τα στοιχεία εκείνα που θα τον αναδείξουν.

Από τις 8 Απριλίου ο Πέτρος Ιακωβίδης εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia» στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού, της Ελένης Φουρέιρα και της Φανής Δρακοπούλου.

[fb_pe url=»https://www.facebook.com/MinosEmi/posts/10156765765250034″ bottom=»30″]

Ακούστε τις κυκλοφορίες του Πέτρου Ιακωβίδη παρακάτω!

  • «Βάλε»:

  • «Ο Έρωτάς Μου Γίνε»:

Αφήστε το σχόλιό σας