Αντίστροφα μετρά ο Πέτρος Ιακωβίδης για την κυκλοφορία του «Μην Τολμήσεις».

Ο Πέτρος Ιακωβίδης αποκαλύπτει ένα απόσπασμα από τη νέα και πολυαναμενόμενη επιτυχία «Μην Τολμήσεις», η οποία έρχεται να κάνει ιδιαίτερη αίσθηση στο μουσικό τοπίο.

Μόλις τρία χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση στη δισκογραφία, ο Πέτρος Ιακωβίδης αποτελεί πλέον έναν από τους πιο επιτυχημένους και πιο ταλαντούχους τραγουδιστές – τραγουδοποιούς της γενιάς του.

Οι επιτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη για τον γοητευτικό καλλιτέχνη.

Τα προσωπικά τραγούδια του αγκαλιάζονται με θέρμη από το κοινό και ανεβαίνουν στις υψηλότερες θέσεις των ραδιοφωνικών charts, ενώ πληθαίνει ο αριθμός των καταξιωμένων συναδέλφων του στους οποίους εμπιστεύεται τις δημιουργίες του.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης είναι αναμφίβολα ένας από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές του ελληνικού πενταγράμμου. Ο νεαρός τραγουδιστής – τραγουδοποιός έχει κερδίσει επάξια αυτή τη θέση και την αμέριστη αγάπη του κόσμου, χάρη στην ατελείωτη επιμονή του, τη σκληρή δουλειά και το αστείρευτο ταλέντο του.

Παραμένοντας προσηλωμένος στους ίδιους στόχους, ο Πέτρος Ιακωβίδης ετοιμάζεται να κάνει ένα ακόμα μεγάλο βήμα στην καριέρα του, παρουσιάζοντας άλλη μία πλευρά του ως ερμηνευτής.

Μετά το εκρηκτικό «Γέλα Μου» που ανέβηκε έως το Νο6 του ελληνικού Airplay Chart και το ακαταμάχητο «Αποτυπώματα» που αναρριχήθηκε στο Νο2 της ίδιας κατάταξης, ο αγαπημένος καλλιτέχνης επανέρχεται δριμύτερος με τη δυναμική μπαλάντα «Μην Τολμήσεις».

Το τραγούδι έχει οπτικοποιηθεί υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου και για πρώτη φορά έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε μία γεύση από το video clip, αλλά και από το ίδιο το τραγούδι που προβλέπεται συναρπαστικό.

Τη μουσική και τους στίχους υπογράφει αυτοπροσώπως ο Πέτρος Ιακωβίδης και την παραγωγή επιμελείται η Icon Music.

Η νέα επιτυχία «Μην Τολμήσεις» του Πέτρου Ιακωβίδη θα κυκλοφορήσει σύντομα από τη Minos EMI / Universal.

Φωτογραφίες

Αφήστε το σχόλιό σας