Ο Πέτρος Ιακωβίδης «ξεκλείδωσε» με το «Κοριτσάκι Μου» την πόρτα της κορυφαίας εικοσάδας επιτυχιών στις ραδιοφωνικές συχνότητες!

Σε… μόνιμη στήλη τείνει να αναδειχθεί το «Κοριτσάκι Μου» και φυσικά ο Πέτρος Ιακωβίδης που απασχολεί τους ακροατές ολοένα και περισσότερο.

Δεν τίθεται πλέον καμία αμφιβολία ότι ο πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής ήρθε για να μείνει στο μουσικό στερέωμα και να αφήσει με τον καιρό το προσωπικό του αποτύπωμα.

Διαθέτοντας στο ενεργητικό του τρία singles που κέντρισαν το ενδιαφέρον Ο Έρωτάς Μου Γίνε», «Βάλε», «Αγκαλιά»), ο Πέτρος Ιακωβίδης – όπως γίναμε μάρτυρες – ανέβηκε τα σκαλοπάτια της επιτυχίας ένα προς ένα για να καταλήξει στο πλατύσκαλο του «μεγάλου βήματος».

10 στοιχεία που δεν ξέρατε για τον Πέτρο Ιακωβίδη

Πέτρος Ιακωβίδης - Petros Iakovidis - Hit Channel

Κλειδί για να ανοίξουν διάπλατα οι θύρες αποδεικνύεται η νέα επιτυχία του με τίτλο «Κοριτσάκι Μου» που διανύει δίχως άλλο μία φρενήρη τροχιά γεμάτη επιδόσεις.

Όπως αναφέρθηκε τις προηγούμενες ημέρες, το κοντέρ στο επίσημο video clip του τραγουδιού στο YouTube μετρά πάνω από 8.000.000 προβολές, την ίδια στιγμή που έχουν συμπληρωθεί τρεις μήνες κυκλοφορίας από τη Minos EMI / Universal.

Σε παρόμοιο ραγδαίο ρυθμό αυξάνεται η αποδοχή του Πέτρου Ιακωβίδη από το κοινό και η εμπιστοσύνη των ραδιοφωνικών παραγωγών.

Ποιο είναι το νέο επίτευγμα του τραγουδιού που ο Πέτρος Ιακωβίδης υπογράφει στιχουργικά αυτοπροσώπως και συνθετικά μαζί με τους STAN, Μάνο Δεδεβέση, Ιωσήφ Κοτσυφάκη και Πάνο Βλασακούδη, σε μία παραγωγή της Icon Music;

Η θέση στο Top 20 είναι γεγονός

Το «Κοριτσάκι Μου» είναι επίσημα μία από τις είκοσι μεγαλύτερες επιτυχίες της χώρας!

Η εξέλιξη της ραδιοφωνικής πορείας του ήταν τόσο διαφαινόμενη όσο και προδιαγεγραμμένη. Ενώ βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής από το Top 20 το τελευταίο διάστημα, τελικά το «Κοριτσάκι Μου» κατορθώνει να αποκτήσει με το σπαθί του μία θέση ανάμεσα στα είκοσι δημοφιλέστερα τραγούδια των ερτζιανών, όπως αποτυπώνεται στο αντίστοιχο airplay chart της IFPI:

Πέτρος Ιακωβίδης - Κοριτσάκι Μου (IFPI airplay chart) - Hit Channel

Γεγονός που γίνεται ακόμα σημαντικότερο συνυπολογίζοντας ότι έχει μεσολαβήσει ένα αρκετά μακρύ διάστημα από την τελευταία φορά όπου εμφανίστηκε στο Top 20 της κατάταξης ένας πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης.

Εις τριπλούν

Και δεν είναι μόνο το «Κοριτσάκι Μου». Το μεγάλο «μυστικό» είναι ότι το όνομα του τραγουδιστή εντοπίζεται τρεις φορές εντός της λίστας με τα είκοσι κορυφαία τραγούδια των ραδιοφώνων.

Απλούστατα, ο Πέτρος Ιακωβίδης ευθύνεται ως δημιουργός για το hit του Κωνσταντίνου Αργυρού, «Αθήνα – Θεσσαλονίκη», όπως επιπλέον συμμετέχει και στην ομάδα που σφραγίζει το «Χτύπα» του STAN.

Βέβαια, το «Κοριτσάκι Μου» στέκεται ως σταθμός στην έως τώρα σταδιοδρομία του Πέτρου Ιακωβίδη, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην καθιέρωσή του στο μουσικό τοπίο!

Μην το χάσετε:
Δείτε οπτικοποιημένο το «Κοριτσάκι Μου»,
τη νέα επιτυχία του Πέτρου Ιακωβίδη

Πέτρος Ιακωβίδης - Petros Iakovidis (2016) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας