Μία γεύση από όσα συνέβησαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες στην οπτικοποίηση της νέας επιτυχίας του, μας δίνει ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης θα συστήσει λίαν συντόμως το… «κοριτσάκι του»

Ο πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής κάνει το μεγάλο βήμα στην επαγγελματική σταδιοδρομία του με μία επιτυχία που θα κρατήσουμε σφικτά στην «Αγκαλιά» μας.

Τα τρία singles που έχει κυκλοφορήσει επί του παρόντος («Ο Έρωτάς Μου Γίνε», «Βάλε», «Αγκαλιά») εδραίωσαν γερά την παρουσία του στο δισκογραφικό στερέωμα, με τον ίδιο να κερδίζει έδαφος στις προτιμήσεις τόσο του κοινού όσο και των ραδιοφωνικών παραγωγών.

10 στοιχεία που δεν ξέρατε
για τον Πέτρο Ιακωβίδη!

Πέτρος Ιακωβίδης - Petros Iakovidis (2016) - Hit Channel

 «Κοριτσάκι Μου»

Το επόμενο τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη έρχεται για να ανατρέψει όσα γνωρίζαμε έως τώρα.

Με όχημα μία αισθαντική μπαλάντα και συγχρόνως μία μεγάλη επιτυχία που θα αγαπηθεί από την πρώτη στιγμή, ο Πέτρος Ιακωβίδης θα εντείνει τον έρωτα και το πάθος.

Ο τίτλος της είναι «Κοριτσάκι Μου».

Οι στίχοι φέρουν τη σφραγίδα του STAN και του Πέτρου Ιακωβίδη. Τη μουσική συνυπογράφουν οι Πάνος Βλασακούδης, Ιωσήφ Κοτσυφάκης, Μάνος Δεδεβέσης, STAN και ο Πέτρος Ιακωβίδης. Μία ανίκητη ομάδα που εξακολουθεί να πορεύεται ενωμένη στο δρόμο των επιτυχιών.

Ένα μικρό άκουσμα είναι ήδη στον «αέρα» και αυτό αρκεί για να αυξήσει την ανυπομονησία έως την επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού από τη Minos EMI / Universal στις 10 Οκτωβρίου.

Το video clip

Τα γυρίσματα για την οπτικοποίηση του «Κοριτσάκι Μου» έλαβαν χώρα εντός της Αττικής, στο καταπράσινο τοπίο της Λίμνης Μαραθώνα, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Μπενιουδάκη.

Ο συνδυασμός πλάνων από το φυσικό περιβάλλον με τα παράφορα συναισθήματα που προκαλεί το τραγούδι, θα δημιουργήσουν – το δίχως άλλο – ένα φανταστικό θέαμα.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από το video clip παρακάτω:

Σε μία από τις πιο γόνιμες φάσεις της καριέρας του, ο Πέτρος Ιακωβίδης συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο «Fantasia» και καταστρώνει ασταμάτητα τα νέα καλλιτεχνικά πλάνα του.

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αφήστε το σχόλιό σας