Ο Πέτρος Ιακωβίδης και το «Κοριτσάκι Μου» καταρρίπτουν το «φράγμα» των 2.000.000 προβολών μέσα σε ένα μήνα κυκλοφορίας.

Η φρενήρης πορεία που διαγράφει το «Κοριτσάκι Μου», η νέα επιτυχία που κυκλοφορεί εδώ και λίγες εβδομάδες ο Πέτρος Ιακωβίδης, δεν έχει σταματημό!

Διαθέτοντας προηγουμένως στη «φαρέτρα» του τρία singles Ο Έρωτάς Μου Γίνε», «Βάλε», «Αγκαλιά») που τον θεμελίωσαν στο δισκογραφικό στερέωμα και του χάρισαν την προτίμηση των ακροατών, ο πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής πραγματοποιεί το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

«Βάλε» επιτυχίες

Σε μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους του, ο Πέτρος Ιακωβίδης συνεχίζει εμφανίσεις στο «Fantasia» και συγχρόνως εκδηλώνει ολοένα περισσότερες πτυχές του ταλέντου του, γράφοντας συνθέσεις και στίχους.

Χαρακτηριστικά, αυτός είναι ο δημιουργός που «κρύβεται» πίσω από το μεγάλο hit του Κωνσταντίνου Αργυρού, «Αθήνα – Θεσσαλονίκη», όπως επίσης τον βλέπουμε να συμμετέχει και στην ομάδα που υπογράφει την ολοκαίνουρια επιτυχία του STAN, «Χτύπα».

Το «Κοριτσάκι Μου» στην «Αγκαλιά» μας

Όσον αφορά στα δικά του πεπραγμένα αποκλειστικά ως καλλιτέχνης, ο Πέτρος Ιακωβίδης κυκλοφορεί εδώ μερικές ημέρες από τη Minos EMI / Universal το νέο του single με τίτλο «Κοριτσάκι Μου», επιτυγχάνοντας το… «σπάσιμο» των κοντέρ.

Το τραγούδι έχει αποκτήσει γερή και μόνιμη θέση στην καρδιά του κοινού, όπως εξάλλου συμβαίνει και με τον ίδιο και η διαδρομή που πραγματοποιεί είναι – αν μη τι άλλο – ξέφρενη!

Αφού ξεπέρασε τις 1.000.000 προβολές μέσα σε χρονικό διάστημα περίπου δεκαπέντε ημερών, ο Πέτρος Ιακωβίδης καταρρίπτει το «φράγμα» των 2.000.000 προβολών προτού καν συμπληρωθεί καλά – καλά ένας μήνας κυκλοφορίας από την 10η Οκτωβρίου, όπου το «Κοριτσάκι Μου» ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Ειρήσθω εν παρόδω, τους ερωτικούς στίχους γράφει ο ίδιος ο τραγουδιστής μαζί με τον STAN, ο οποίος συνυπογράφει και τη μεθυστική μουσική μαζί τους Πάνο Βλασακούδη, Μάνο Δεδεβέση, Ιωσήφ Κοτσυφάκη και STAN. Την παραγωγή επιμελήθηκε η Icon Music.

Τι άλλο μας επιφυλάσσει ο Πέτρος Ιακωβίδης, ένας καλλιτέχνης που μετρά ενάμιση χρόνο παρουσίας στην ελληνική δισκογραφία και παρ’ όλα αυτά έχει κερδίσει γρήγορα τη στήριξη του κόσμου;

Αναμφισβήτητα, αυτή είναι μόνο η αρχή από όσα (ευχόμαστε) θα επακολουθήσουν!

Αφήστε το σχόλιό σας