Ο Πέτρος Ιακωβίδης δίνει απαντήσεις σε φήμες και πραγματοποιεί αποκαλύψεις που ήταν άγνωστες έως τώρα.

Ο τραγουδιστής και δημιουργός που έχει κάνει αίσθηση, ο Πέτρος Ιακωβίδης, μιλά στο περιοδικό «ΟΚ!» για τη φημολογούμενη κόντρα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και για τα τραγούδια που είχε γράψει για την Πάολα, αλλά εκείνη δεν άκουσε ποτέ.

Υπάρχει δόση αλήθειας στα δημοσιεύματα που ισχυρίζονται ότι τσακώθηκε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και δεν συνεργάστηκαν φέτος, επειδή ζήτησε περισσότερο χρόνο στο πρόγραμμα και δεν του τον έδωσε;

«Αυτά τα δημοσιεύματα κυκλοφόρησαν επειδή ίσως κάποιοι υπολόγιζαν ότι θα συνεργαζόμασταν και αυτή τη σεζόν, αλλά είχα μία πρόταση από τον ίδιο επιχειρηματία, τον Κώστα Μπερτάκη, για να ανέβω στη Θεσσαλονίκη με τον Νίκο Κουρκούλη», απαντά.

«Δεν τσακωθήκαμε ποτέ με τον Κωνσταντίνο. Μιλάμε κανονικότατα και συζητάμε μάλιστα να συνεργαστούμε ξανά και να τραγουδήσει κάποιο δικό μου τραγούδι μετά το “Αθήνα Θεσσαλονίκη” και τα “Ξημερώματα”», διευκρινίζει.

Του πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι θα έπρεπε να έχει κρατήσει αυτά τα τραγούδια για τον εαυτό του;

«Ποτέ! Ο Κωνσταντίνος με τη φωνή του και με το εκτόπισμα που έχει ως καλλιτέχνης βοήθησε τα τραγούδια να κάνουν αυτή τη μεγάλη επιτυχία. Και όλο αυτό σίγουρα βοήθησε και εμένα», σχολιάζει ο Πέτρος Ιακωβίδης.

«Όταν ένας καλλιτέχνης μου ζήτησε να του δώσω ένα τραγούδι, θα είναι ένα κομμάτι που πιστεύω πολύ. Και τα “Ξημερώματα” και το “Αθήνα Θεσσαλονίκη”. Ήταν τραγούδια που πίστευα και που θεωρούσα ότι θα έχουν μεγάλη απήχηση και δικαιώθηκα», τονίζει.

Είναι αλήθεια ότι τα συγκεκριμένα τραγούδια είχαν γραφτεί για την Πάολα;

«Ναι, αλλά η ίδια δεν έτυχε να τα ακούσει ποτέ και στην πορεία σκέφτηκα ότι θα ταίριαζαν πολύ στον Κωνσταντίνο. Και το “Κάτσε Καλά” είναι ένα τραγούδι που δεν είχε γραφτεί για εμένα, προοριζόταν για τον Νίκο Κουρκούλη, αλλά επειδή δεν ήθελε εκείνη την περίοδο να βγάλει καινούριο single, το είπα εγώ.»

Ο Πέτρος Ιακωβίδης σε ένα εντυπωσιακό
video clip για τα «Αποτυπώματα»

Πέτρος Ιακωβίδης - Αποτυπώματα (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας