Κέρδισε για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις ο Πέτρος Ιακωβίδης στη Θεσσαλονίκη και τώρα ετοιμάζει «βαλίτσες» για την περιοδεία του.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης τόσο με τα τραγούδια του όσο και με την εντυπωσιακή σκηνική του παρουσία αναδεικνύεται σίγουρα σε έναν από τους πιο περιζήτητους καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς!

Οι εμφανίσεις του στο «Vogue Club» στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Ελένης Φουρέιρα ολοκληρώθηκαν και μόνο απόλυτα επιτυχημένες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν, αφού ο γοητευτικός καλλιτέχνης κατάφερε με μεγάλη ευκολία να κερδίσει και το απαιτητικό κοινό της Θεσσαλονίκης παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο ένταση, πάθος και ξεχωριστές ερμηνείες!

Η επόμενη ημέρα για εκείνον περιλαμβάνει ελάχιστες στιγμές ξεκούρασης καθώς ετοιμάζει ήδη «βαλίτσες» για την περιοδεία του σε Ελλάδα, Κύπρο αλλά και Ευρώπη γενικότερα ενώ όπως όλα δείχνουν από αρχές Ιουνίου θα μας κλείνει ραντεβού στην καλοκαιρινή Αθήνα!

Σε κάθε εμφάνιση θα τον συνοδεύουν οι αγαπημένες επιτυχίες του, το «Βάλε», το πασίγνωστο πια «Κοριτσάκι Μου», αλλά και το ολοκαίνουριο «Κάτσε Καλά» που ανεβαίνει στις προτιμήσεις ημέρα με την ημέρα. Όπως μαθαίνουμε, επιπλέον, ο Πέτρος Ιακωβίδης βρίσκεται στην τελική ευθεία των ηχογραφήσεων για τον πρώτο δίσκο του, ο οποίος θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI.

Μην το χάσετε:
Απολαύστε τον Πέτρο Ιακωβίδη στη νέα επιτυχία «Κάτσε Καλά»

Πέτρος Ιακωβίδης - Petros Iakovidis - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας