Ο Πέτρος Ιακωβίδης προσθέτει στο ενεργητικό του δεύτερο τραγούδι που γίνεται επίσημα μία από τις μεγαλύτερες ραδιοφωνικές επιτυχίες της χώρας.

Είναι νέος, ωραίος, ταλαντούχος και επιτυχημένος. Ο Πέτρος Ιακωβίδης έχει έρθει για να μείνει και να αφήσει ανεξίτηλα «Αποτυπώματα» στο μουσικό τοπίο.

Ξεχώρισε από την πρώτη του εμφάνιση για την ιδιαίτερη φωνή του και το σεμνό χαρακτήρα του και αναδείχθηκε τάχιστα σε έναν πολλά υποσχόμενο τραγουδιστή που απέκτησε το ίδιο γρήγορα μεγάλο και φανατικό κοινό. Παράγοντας «κλειδί» για τη διαρκή άνοδο αποτελεί το γεγονός ότι ο Πέτρος Ιακωβίδης είναι ένας ολοκληρωμένος τραγουδιστής, ταλαντούχος δημιουργός και πολυοργανίστας μουσικός.

Τα πρώτα «Αποτυπώματα» με τα οποία κέντρισε την προσοχή του κόσμου και των ραδιοφώνων ήταν τραγούδια όπως τα «Ο Έρωτάς Μου Γίνε», «Βάλε» και «Αγκαλιά», για να τα διαδεχθεί το «Κοριτσάκι Μου» που έκανε αίσθηση από την αρχή, μετρώντας πάνω από 19 εκατομμύρια προβολές και πολλές εβδομάδες παρουσίας στο Top 20 του ελληνικού Airplay Chart.

Λίγο καιρό πριν κρατήσει στα χέρια του τον παρθενικό δίσκο του με τίτλο «Αποτυπώματα» και με 13 υπέροχα τραγούδια -σε παραγωγή της Icon Music- που ξετυλίγουν μοναδικά το πολύπλευρο καλλιτεχνικό ταλέντο του, ο Πέτρος Ιακωβίδης χάρισε ακόμα ένα τραγούδι που καθιερώθηκε στις προτιμήσεις μας.

Το «Κάτσε Καλά» παρέσυρε αβίαστα στον ακαταμάχητο και ξέφρενο ρυθμό του από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε από τη Minos EMI / Universal και τελικά «εισβάλλει» για πρώτη φορά στην κορυφαία εικοσάδα του ελληνικού Airplay Chart, επισφραγίζοντας άλλη μία μεγάλη επιτυχία για τον τραγουδιστή.

Μετά το «Κοριτσάκι Μου», ο Πέτρος Ιακωβίδης προσθέτει στο ενεργητικό του δεύτερο τραγούδι που αποκτά θέση ανάμεσα στις μεγαλύτερες ραδιοφωνικές επιτυχίες της χώρας, αποδεικνύοντας ότι είναι ο επόμενος πρωταγωνιστής της ελληνικής μουσικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του Πέτρου Ιακωβίδη υπάρχει και στην πρώτη θέση του Top 20, καθώς υπογράφει τη Νο1 επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού, «Ξημερώματα». Άλλα τραγούδια που έχει βάλει τη σφραγίδα του και έχουν διακριθεί στην κατάταξη είναι το «Αθήνα – Θεσσαλονίκη» του Κωνσταντίνου Αργυρού και το «Χτύπα» του STAN.

Δείτε το video clip του «Κάτσε Καλά» όπου πρωταγωνιστεί η λαμπερή Κατερίνα Καινούριου:

Έπειτα από την ολοκλήρωση ενός ακόμα επιτυχημένου κύκλου εμφανίσεων στο «Fantasia», ο Πέτρος Ιακωβίδης βρίσκεται εν μέσω της καλοκαιρινής περιοδείας του με ένα πρόγραμμα που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς.

 

Αφήστε το σχόλιό σας