«Κάτσε Καλά», ο Πέτρος Ιακωβίδης δεν πάει πουθενά! Το ίδιο συμβαίνει και με την καινούρια επιτυχία του που απασχολεί έντονα.

«Κάτσε Καλά»… Ο Πέτρος Ιακωβίδης και η ομώνυμη νέα επιτυχία του προσπέρασαν το 1.000.000, συνεχίζοντας δυναμικά προς την κορυφή!

Ήρθε για να μείνει, ήρθε για να αλλάξει τις προτιμήσεις μας. Μέσα σε δύο χρόνια ο Πέτρος Ιακωβίδης ανέβηκε με ταχύτητα το «σκαλοπάτι» της πρώτης σύστασης για να βρεθεί στο πλατύσκαλο της καθιέρωσης στο μουσικό τοπίο.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης δίνει νέα πνοή στην ελληνική δισκογραφία τόσο ως ένας υποσχόμενος τραγουδιστής που ξεχωρίζει όσο και ως ένας ταλαντούχος δημιουργός που έχει χαρίσει ηχηρές επιτυχίες («Αθήνα – Θεσσαλονίκη», «Χτύπα» κ.ά.). Έχει αποκτήσει γρήγορα μεγάλο και μάλιστα φανατικό κοινό και αναμφίβολα θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο.

Κάθε δισκογραφικό βήμα του Πέτρου Ιακωβίδη είναι ένα βήμα μπροστά που ανταποκρίνεται επάξια στις προσδοκίες.

Η τελευταία κυκλοφορία του έθεσε γερά τις βάσεις για την περαιτέρω ανέλιξή του. Έχοντας εδραιωθεί πλέον ανάμεσα στις κορυφαίες ελληνικές ραδιοφωνικές επιτυχίες, το αγαπημένο σε όλους μας «Κοριτσάκι Μου» δίνει τη σκυτάλη στην επόμενη επιτυχία που κάνει αίσθηση.

Κάτσε καλά… μην πας πουθενά

Το «Κάτσε Καλά» αναρριχάται σταθερά και ημέρα με την ημέρα αναδεικνύεται στη νέα αγαπημένη φράση, παρασύροντας αβίαστα στον ακαταμάχητο και ξέφρενο ρυθμό του. Απόδειξη της θερμής ανταπόκρισης από το κοινό είναι η κατάρριψη του φράγματος του ενός εκατομμυρίου προβολών μετά από τρεις περίπου εβδομάδες κυκλοφορίας από τη Minos EMI.

Στο video clip σκηνοθεσίας Γιώργου Μπενιουδάκη, που «δένει» μοναδικά με εικόνα το τραγούδι, συμμετέχει η λαμπερή Κατερίνα Καινούριου. Ο Πέτρος Ιακωβίδης συνυπογράφει το «Κάτσε Καλά» στιχουργικά με τον STAN και συνθετικά με την Icon Music.

Συγχρόνως, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης ολοκληρώνει τις εμφανίσεις με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα στη Θεσσαλονίκη, την πόλη που τον ανέδειξε, ύστερα από την πολύμηνη παρουσία τους στην Αθήνα και την παραλιακή.

Το καλύτερο έμεινε για το τέλος. Ο Πέτρος Ιακωβίδης συνεχίζει πυρετωδώς τις ηχογραφήσεις για τον πρώτο ολοκληρωμένο δίσκο του, ο οποίος βρίσκεται σε φάση εντατικής προετοιμασίας προκειμένου να τον υποδεχθούμε στην «Αγκαλιά» μας.

Μην το χάσεις:
«Κάτσε Καλά» και απόλαυσε τη νέα επιτυχία του Πέτρου Ιακωβίδη

Πέτρος Ιακωβίδης - Petros Iakovidis - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας