Έτοιμος να κατακτήσει την κορυφή είναι ο Πέτρος Ιακωβίδης και με τα τραγούδια του να αφήσει ανεξίτηλα «Αποτυπώματα».

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, το «next big thing» της ελληνικής δισκογραφίας, φιλοξενείται στις σελίδες του περιοδικού «Hello» και φωτογραφίζεται στο φακό του.

Ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης έρχεται με φόρα, ταλέντο και γοητεία, δηλώνει ερωτευμένος με αυτό που κάνει και φιλοδοξεί να αφήσει ανεξίτηλα «Αποτυπώματα» στο ελληνικό τραγούδι.

Αν και μόλις 29 ετών, ο Πέτρος Ιακωβίδης ήρθε με φόρα και πολλά τραγούδια για να κατακτήσει την κορυφή.

Οι εμφανίσεις του στο «Fantasia» με τον Κωνσταντίνο Αργυρό έχουν δημιουργήσει στρατιά πιστών θαυμαστών του, ενώ η πρώτη δισκογραφική δουλειά του, «Αποτυπώματα», είναι γεμάτη επιτυχίες, γράφει το περιοδικό.

Πέτρος Ιακωβιδης - Hello Magazine - Hit Channel

Τι ζητά από τη μουσική και το τραγούδι και τι νομίζει πως ζητά από εκείνον το κοινό;

«Για μένα το τραγούδι και η μουσική, γιατί γράφω και τραγούδια, είναι οι αγάπες μου. Στην ουσία είμαι ερωτευμένος μ’ αυτό που κάνω, γι’ αυτό άλλωστε το κάνω πάρα πολλά χρόνια και δεν κοιτούσα ποτέ την κούραση, παρά το ότι τραγουδάω από τα 13 μου, πηγαίνοντας παράλληλα σχολείο, οπότε κουραζόμουν πάρα πολύ.

Αυτό που ζητά ο κόσμος απ’ όλους τους καλλιτέχνες, όχι μόνο από εμένα, ειδικά από τους δημιουργούς των τραγουδιών, είναι να γράφονται ωραία τραγούδια, με νόημα.

Για να αγαπήσουν τα τραγούδια σου κι εσένα ως καλλιτέχνη, πρέπει να μπεις στην ψυχή του κόσμου.», λέει ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Πέτρος Ιακωβιδης - Hello Magazine - Hit Channel

Το πρώτο τραγούδι του, το έγραψε όταν ήταν σε ηλικία 12 ετών.

Το συγκεκριμένο κομμάτι συμπεριλαμβάνεται στον παρθενικό προσωπικό δίσκο του με γενικό τίτλο «Αποτυπώματα», που κυκλοφορεί εδώ και λίγες εβδομάδες από τη Minos EMI / Universal.

Επίσης, ο Πέτρος Ιακωβίδης δηλώνει ότι δεν είναι λάτρης ούτε των συχνών εξόδων ούτε ξενυχτάει, παρά το γεγονός ότι η δουλειά του απαιτεί το αντίθετο: «Δεν έβγαινα πολύ έξω και συνεχίζω να μη βγαίνω. Δεν πίνω, δεν καπνίζω και δεν ξενυχτάω όταν δουλεύω.»

Πέτρος Ιακωβιδης - Hello Magazine - Hit Channel

Από τα σχολικά του κιόλας χρόνια έγραφε στίχους, στο περιθώριο των βιβλίων, ενώ στα 13 του άρχισε να τραγουδά σε νυχτερινά κέντρα της πόλη τους, της Καβάλας, με τον πατέρα του πάντα στο πλευρό του.

Η οικογένειά του είναι πρότυπο για εκείνον και γι’ αυτό θέλει η οικογένεια που θα δημιουργήσει να είναι όπως αυτή που μεγάλωσε.

Πέτρος Ιακωβιδης - Hello Magazine - Hit Channel

Δείτε επίσης:
Ο «Ακροβάτης» Πέτρος Ιακωβίδης
με νέο video clip και επιτυχία που καθηλώνει

Πέτρος Ιακωβίδης - Petros Iakovidis - Ακροβάτης (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας