Ο Πέτρος Ιακωβίδης επαναλαμβάνει το θρίαμβο και αποκτά μία θέση στο Top 20 του ελληνικού Airplay Chart για τέταρτη φορά.

Το «Γέλα Μου» του Πέτρου Ιακωβίδη είναι επίσημα μία από τις μεγαλύτερες ραδιοφωνικές επιτυχίες της χώρας.

Είναι νέος, ωραίος, ταλαντούχος και επιτυχημένος. Ξεχώρισε από την πρώτη του εμφάνιση για την ιδιαίτερη φωνή του και το σεμνό χαρακτήρα του και αναδείχθηκε τάχιστα σε έναν πολλά υποσχόμενο τραγουδιστή που απέκτησε το ίδιο γρήγορα μεγάλο και φανατικό κοινό.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης έχει έρθει για να μείνει και να αφήσει ανεξίτηλα «Αποτυπώματα» στο μουσικό τοπίο, δέσμευση που υλοποιεί με κάθε κυκλοφορία του. Γεμάτος φιλοδοξία, γράφει σύγχρονα ακούσματα και ταυτόχρονα τα ερμηνεύει με το ίδιο πάθος, κατακτώντας το προσωπικό του ευδιάκριτο χώρο, την εμπιστοσύνη του κόσμου αλλά και των ραδιοφώνων.

Μετά την κυκλοφορία του παρθενικού δίσκου του, ο πολυτάλαντος τραγουδιστής και τραγουδοποιός δίνει συνέχεια στην απόλυτα επιτυχημένη διαδρομή του με ένα τραγούδι που υπόσχεται να γίνει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της φετινής χρονιάς.

Το «Γέλα Μου» έχει ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή για την έκρηξη, το ρυθμό και τη ζωντάνια που το διακατέχουν χάρη στην παραγωγή της Icon Music, με αποτέλεσμα να εκτοξευθεί στο Νο1 των τάσεων στο YouTube και να ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο προβολών μέσα σε εννέα ημέρες κυκλοφορίας από τη Minos EMI / Universal.

Έχοντας προβληθεί πάνω από 3,7 φορές εκατομμύρια φορές έως τώρα, το «Γέλα Μου» χαρίζει άλλο ένα σημαντικό ορόσημο στον Πέτρο Ιακωβίδη: Κάνει πανηγυρική είσοδο στην κορυφαία εικοσάδα του ελληνικού Airplay Chart για να αποτελέσει επίσημα μία από τις κορυφαίες επιτυχίες της χώρας.

Το εθιστικό «Γέλα Μου» βαδίζει στο δρόμο που έχουν χαράξει το ερωτικό «Κοριτσάκι Μου», το εκρηκτικό «Κάτσε Καλά» και τα εντυπωσιακά «Αποτυπώματα», όπου όλα απέκτησαν από μία θέση στο Top 20. Τα «Αποτυπώματα», μάλιστα, αναρριχήθηκαν έως το Νο2 της κατάταξης, σε ένα νέο ρεκόρ για τον Πέτρο Ιακωβίδη.

Την προηγούμενη Παρασκευή (13/04), ο Πέτρος Ιακωβίδης ξεκίνησε τις εμφανίσεις του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, πραγματοποιώντας μία πρεμιέρα που κέρδισε τις εντυπώσεις.

Αφήστε το σχόλιό σας