Με ολοκαίνουρια επιτυχία θα συναρπάσει ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο πιο περιζήτητος καλλιτέχνης στην ελληνική δισκογραφία αυτή στιγμή, επιστρέφει πιο ερωτικός από ποτέ με νέα μεγάλη επιτυχία.

Ο πολυτάλαντος τραγουδιστής και τραγουδοποιός έκανε πράξη αυτό που υποσχέθηκε, άφησε ανεξίτηλα «Αποτυπώματα» στο μουσικό τοπίο με τα υπέροχα τραγούδια του και τον εξαιρετικό χαρακτήρα του.

Έκανε αίσθηση από την αρχή και κατόρθωσε μέσα σε μερικούς μήνες ό,τι έχουν επιτύχει λίγοι. Κάθε τραγούδι του γίνεται αποδέκτης εκατομμυρίων προβολών, αναρριχάται στις κορυφαίες θέσεις των charts και, το σημαντικότερο, γνωρίζει τεράστια απήχηση στο κοινό.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Ιούνιο τον παρθενικό δίσκο του, που έγινε χρυσός, συμπληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο ένα εκρηκτικό ξεκίνημα και μία εντυπωσιακή άνοδο στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Τα «Αποτυπώματα» αποδείχθηκαν επιτυχία – σταθμός για τον Πέτρο Ιακωβίδη. Το εκπληκτικό τραγούδι που δάνεισε τον τίτλο του στο πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του, έχει εκτοξευθεί στην κορυφαία τριάδα του ελληνικού Airplay Chart, σε ένα ορόσημο άξιο αναφοράς… Μέχρι το επόμενο!

Έχοντας πάντα την αμέριστη στήριξη της αχτύπητης ομάδας που αποκαλείται Icon Music, που στέκεται αρωγός στην παραγωγή σε κάθε εγχείρημά του, ο Πέτρος Ιακωβίδης είναι πανέτοιμος να μας συναρπάσει για άλλη μία φορά με τα ασυναγώνιστα τραγούδια του.

Το ολοκαίνουριο τραγούδι του καλλιτέχνη, το οποίο σηματοδοτεί το άνοιγμα ενός νέου κύκλου, φέρει τον τίτλο «Γέλα Μου» και θα είναι αναντίρρητα μία από τις πιο πολυαναμενόμενες κυκλοφορίες της φετινής χρονιάς.

Το «Γέλα Μου» κυκλοφορεί την Παρασκευή 9 Μαρτίου από τη Minos EMI / Universal.

Σε λίγο καιρό, ο Πέτρος Ιακωβίδης θα συμμαχήσει για πρώτη φορά με τη μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου στην ίδια σκηνή, στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia», σε ένα σχήμα που δώσει άλλο νόημα στη διασκέδαση της πρωτεύουσας.

 

Η νέα επιτυχία «Γέλα Μου» του Πέτρου Ιακωβίδη αποκαλύπτεται

Πέτρος Ιακωβίδης - Γέλα Μου (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας