Ο Πέτρος Ιακωβίδης έβαλε «φωτιά» στο YouTube με το «Γέλα Μου» και ακολουθούν τα ραδιόφωνα.

Το ασυγκράτητο «Γέλα Μου» είναι η επιτυχία της χρονιάς!

Ο Πέτρος Ιακωβίδης τρελαίνει ξανά το κοντέρ στο YouTube, με αφορμή αυτή τη φορά το ολοκαίνουριο τραγούδι του.

Το «Γέλα Μου» ήρθε για να αναστατώσει τα μουσικά δρώμενα και να αλλάξει τις προτιμήσεις, στις οποίες ο πολυτάλαντος τραγουδιστής και τραγουδοποιός έχει αποκτήσει με το «σπαθί» του μία γερά θεμελιωμένη θέση.

Έπειτα από την κυκλοφορία του παρθενικού δίσκου του που άφησε χρυσά «Αποτυπώματα», με το ομότιτλο τραγούδι να έχει διαγράψει μία εντυπωσιακή πορεία και να έχει αναρριχηθεί έως το Νο2 του ελληνικού Airplay Chart, ο Πέτρος Ιακωβίδης βάζει στόχο (και μπορεί) να ξεπεράσει τον εαυτό του.

Κάθε δισκογραφικό βήμα του είναι ένα βήμα μπροστά που ανταποκρίνεται επάξια στις προσδοκίες.

Πέτρος Ιακωβίδης - Γέλα Μου (video clip) - Hit Channel

Με ατού τον ακαταμάχητο ρυθμό, τη μεταδοτική ενέργεια και την τρομερή ζωντάνια που σε παρασύρουν και κάμπτουν τις αντιστάσεις κάθε φορά που το ακούς, το «Γέλα Μου» έχει συναρπάσει το κοινό από την πρώτη στιγμή.

Το τραγούδι οπτικοποιήθηκε στα γραφικά σοκάκια της ειδυλλιακής Κέρκυρας υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου.

Το ξεχωριστό video clip έχει εκτοξευθεί έως το Νο1 των τάσεων στο YouTube, ενώ έχει σπάσει το φράγμα του ενός εκατομμυρίου προβολών μέσα σε μόλις εννέα ημέρες κυκλοφορίας (9 – 18/3), συνεχίζοντας θριαμβευτικά την ξέφρενη διαδρομή του.

Το «Γέλα Μου» έχει κάνει δυναμική είσοδο και στα ερτζιανά ολόκληρης της χώρας, δείχνοντας ότι είναι το πιο ραδιοφωνικό τραγούδι που έχουμε ακούσει φέτος, έτοιμο να κατακλύσει κάθε συχνότητα.

Η νέα επιτυχία του Πέτρου Ιακωβίδη κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal με την παραγωγή της Icon Music, σε μουσική και στίχους που υπογράφει ιδιοχείρως.

Αφήστε το σχόλιό σας