Ο Πέτρος Ιακωβίδης φορά το πιο λαμπερό του χαμόγελο για να «κλέψει» ξανά τις εντυπώσεις.

Στα μουσικά δρώμενα της νυχτερινής Αθήνας επιστρέφει δυναμικά ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Ο πολυτάλαντος ερμηνευτής και δημιουργός αποτελεί με σιγουριά πλέον ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας, αφού κάθε του τραγούδι δέχεται το πιο δυνατό χειροκρότημα και ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Μετά από τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Vogue Club» της Θεσσαλονίκης και μία sold – out περιοδεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, φορά το πιο λαμπερό του χαμόγελο, όπως άλλωστε μας προτρέπει και η ολοκαίνουρια επιτυχία του «Γέλα Μου».

Από την Παρασκευή 13 Απριλίου, ο Πέτρος Ιακωβίδης μας δίνει ραντεβού στο «Fantasia» στο πλευρό της αγαπημένης Νατάσας Θεοδωρίδου.

Με μοναδικό του στόχο να θέτει τον πήχη κάθε φορά και πιο υψηλά, η υπόσχεση είναι μία. Επιτυχίες που λατρεύουμε να ακούμε σε συνδυασμό με ένα ακαταμάχητο live performance θα καθηλώσουν το κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Στην πιο δημιουργική του περίοδο, ο γοητευτικός καλλιτέχνης είναι έτοιμος να «κλέψει» τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στη νυχτερινή Αθήνα. Εκτός από τις υψηλές θέσεις στα airplays των ραδιοφώνων, ο Πέτρος Ιακωβίδης έχει κατακτήσει κυρίως στις καρδιές του κόσμου, κάτι που άλλωστε αποτελεί και τον πρωταρχικό στόχο του.

Η συνεργασία του Πέτρου Ιακωβίδη με τη Νατάσα Θεοδωρίδου επεκτείνεται και στη δισκογραφία, καθότι υπογράφει μουσική και στίχους σε ένα από τα τραγούδια του νέου δίσκου της που μόλις κυκλοφόρησε.

 

Αφήστε το σχόλιό σας