Τις εμφανίσεις του στο «Vogue Club» άρχισε ο Πέτρος Ιακωβίδης, σε μία συνεργασία επί σκηνής με τον Νίκο Κουρκούλη.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης έλαμψε στην πρεμιέρα του «Vogue Club» στη Θεσσαλονίκη. Επέστρεψε δυναμικά στην αγαπημένη του πόλη και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό!

Ο εκρηκτικός Πέτρος Ιακωβίδης φανερά ανανεωμένος και πανέτοιμος, το βράδυ της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου έζησε μαγικές στιγμές στο ανανεωμένο «Vogue Club» της Θεσσαλονίκης.

Η «σύμπραξή» του επί σκηνής με έναν από τους πιο δικούς του ανθρώπους, το Νίκο Κουρκούλη, αποτέλεσε την πιο ευχάριστη έκπληξη, έγινε ταχύτατα «talk of the town» και είχε σαν αποτέλεσμα sold out βραδιές γεμάτες επιτυχίες και διασκέδαση.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης διανύει μια πραγματικά επιτυχημένη περίοδο για εκείνον αφού κάθε του single κατακτά υψηλές θέσεις όχι μόνο στα airplays των ραδιοφώνων αλλά κυρίως στις καρδιές του κόσμου. Κάτι που άλλωστε αποτελεί και τον πρωταρχικό του στόχο.

Τα μουσικά του «Αποτυπώματα», όπως όλα δείχνουν, ήρθαν για να μείνουν στην Ελληνική δισκογραφία.

Στο πλευρό του Νίκου Κουρκούλη και του Πέτρου Ιακωβίδη κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο «Vogue Club» βρίσκονται ο Θοδωρής Φέρρης και η Τάνια Καρρά. Το πρόγραμμα συμπληρώνουν η Μαρία Καρρά, ο Μιχάλης Καραγκούνης και ο dj Nikos Gatsos.

Διαβάστε ακόμα:
Ο Πέτρος Ιακωβίδης σε ένα εντυπωσιακό video clip
για τα «Αποτυπώματα»

Πέτρος Ιακωβίδης - Αποτυπώματα (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας