Αφήνει «Αποτυπώματα» στα ραδιόφωνα και τώρα θα τα αφήσει στις οθόνες. Ο Πέτρος Ιακωβίδης «ντύνει» με εικόνα τη νέα επιτυχία του.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης κάνει θραύση με τη νέα μεγάλη επιτυχία του, σκορπώντας «Αποτυπώματα» που είναι αδύνατο να αγνοηθούν.

Έκανε αίσθηση από την αρχή, συνέχισε δυναμικά και τώρα είναι έτοιμος να αφήσει εποχή. Ο παρθενικός δίσκος του με γενικό τίτλο «Αποτυπώματα» κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό από τη Minos EMI / Universal, σε παραγωγή της Icon Music και περιέχει τραγούδια με προδιαγραφές να γίνουν επιτυχίες και να εγγυηθούν μία ανοδική δισκογραφική πορεία.

Εκτός από τραγουδιστής με αφοπλιστική φωνή, ο Πέτρος Ιακωβίδης είναι ένας πολύ καλός μουσικός και τραγουδοποιός και για το λόγο αυτό η εικόνα των τραγουδιών που επέλεξε για το πρώτο άλμπουμ του, τον εκφράζει απόλυτα. Είναι από τις λίγες περιπτώσεις καλλιτεχνών που έχουν ξεχωρίσει τόσο γρήγορα και συνδυάζουν μοναδικά ένα πολύπλευρο ταλέντο στην ερμηνεία και στη δημιουργία.

Έπειτα από δύο μεγάλες επιτυχίες, το ερωτικό «Κοριτσάκι Μου» και το ξέφρενο «Κάτσε Καλά» που εμφανίστηκαν αμφότερες στο Top 20 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, ο Πέτρος Ιακωβίδης συνεχίζει να βρίσκει ολοένα αυξανόμενη ανταπόκριση στον κόσμο.

«Αποτυπώματα» από χρυσό: Στο Top 10 του Airplay Chart

Αυτή τη φορά με το ομώνυμο τραγούδι της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς του, τα «Αποτυπώματα» που σαρώνουν, σε μουσική που συνυπογράφει ο ίδιος με την Icon Music και σε στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου.

Το τραγούδι έχει εκτοξευθεί στην κορυφαία δεκάδα του ελληνικού Airplay Chart, σηματοδοτώντας τη μεγαλύτερη ραδιοφωνική επιτυχία του Πέτρου Ιακωβίδη έως τώρα και απαριθμεί σχεδόν πέντε εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Όσο μονοπωλεί τα ερτζιανά με τις επιτυχίες του και μας απογειώνει, ο Πέτρος Ιακωβίδης μετουσιώνει σε εικόνα τα «Αποτυπώματα» με ένα ιδιαίτερο concept. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου και το τελικό αποτέλεσμα θα αποκαλυφθεί το επόμενο διάστημα.

Δείτε επίσης:
Ο Πέτρος Ιακωβίδης αφήνει «Αποτυπώματα» με νέα επιτυχία

Πέτρος Ιακωβίδης - Petros Iakovidis - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας