«Αποτυπώματα» από χρυσό αφήνει ο Πέτρος Ιακωβίδης, που απέδειξε ότι ήρθε για να μείνει.

Ο πολυτάλαντος Πέτρος Ιακωβίδης υποσχέθηκε να αφήσει ανεξίτηλα «Αποτυπώματα» που τελικά αποδείχθηκαν χρυσά!

Ξεχώρισε για την ιδιαίτερη φωνή του, το σεμνό χαρακτήρα του και αναδείχθηκε πολύ γρήγορα σε πρωταγωνιστή στην ελληνική μουσική σκηνή, με την άνοδο στην κορυφή να είναι θέμα χρόνου.

Εκτός από τα πεπραγμένα του ως τραγουδιστής, ο Πέτρος Ιακωβίδης αφήνει «Αποτυπώματα» και ως ένας δημιουργός με άφθονο ταλέντο. Υπέγραψε εξ ολοκλήρου τη μεγαλύτερη επιτυχία της χρονιάς, τα «Ξημερώματα» του Κωνσταντίνου Αργυρού, αλλά και το «Αθήνα – Θεσσαλονίκη», ενώ πρόσφατα συμμετείχε στο Νο1 σε πωλήσεις νέο άλμπουμ του Γιάννη Πλούταρχου.

Ο παρθενικός δίσκος του Πέτρου Ιακωβίδη με τίτλο «Αποτυπώματα» κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Ιούνιο από τη Minos EMI / Universal σε παραγωγή της Icon Music, συγκεντρώνοντας τις αγαπημένες επιτυχίες του («Ο Έρωτάς Μου Γίνε», «Βάλε», «Αγκαλιά», «Κοριτσάκι Μου», «Κάτσε Καλά») μαζί με ολοκαίνουρια τραγούδια.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν θερμή και τα «Αποτυπώματα» είναι πλέον χρυσά, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο το ιδανικό ντεμπούτο του Πέτρου Ιακωβίδη στη δισκογραφία, ο οποίος απέδειξε έμπρακτα ότι ήρθε για να μείνει.

Την ίδια στιγμή, το ομότιτλο τραγούδι του δίσκου «Αποτυπώματα» έχει εξελιχθεί στη μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα του Πέτρου Ιακωβίδη έως σήμερα. Έχει καθιερωθεί στην κορυφαία εξάδα του ελληνικού Airplay Chart και σηματοδοτεί το τρίτο τραγούδι του καλλιτέχνη που αντικρίζει μία θέση στο Top 20 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων.

Η απονομή του χρυσού δίσκου στον Πέτρο Ιακωβίδη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στο «Village Shopping and more» και αμέσως μετά θα ακολουθήσει μία μοναδική χριστουγεννιάτικη συναυλία με γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό των Αθηνών.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης σε ένα εντυπωσιακό
video clip για τα «Αποτυπώματα»

Πέτρος Ιακωβίδης - Αποτυπώματα (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας