Ο Πέτρος Ιακωβίδης καταγράφει στο ενεργητικό του άλλη μία επιτυχία που γνωρίζει μεγάλη απήχηση στο κοινό και τα ραδιόφωνα.

Αναντίρρητα, ο πολυτάλαντος Πέτρος Ιακωβίδης είναι ο νέος μεγάλος πρωταγωνιστής της ελληνικής δισκογραφίας και το επιβεβαιώνει θριαμβευτικά, προσθέτοντας τρίτο τραγούδι του στις κορυφαίες ραδιοφωνικές επιτυχίες.

Κατόρθωσε μέσα σε μερικούς μήνες ό,τι έχουν επιτύχει λίγοι: Να κερδίσει το κοινό από τα πρώτα δισκογραφικά βήματά του, τόσο με ξεχωριστές ερμηνείες όσο και με εξαιρετικά δείγματα γραφής ως δημιουργός, με την υπόσχεση να αφήσει ανεξίτηλα «Αποτυπώματα» στο μουσικό τοπίο.

Δέσμευση που υλοποιεί, καθώς καταφέρνει να πείθει όλο και περισσότερο τους ακροατές, δίνοντας τα διαπιστευτήρια ενός σύγχρονου λαϊκού τραγουδιστή και η απήχηση που γνωρίζει μεγαλώνει διαρκώς.

Εκτός από τις αξιοσημείωτες ερμηνείες του Πέτρου Ιακωβίδη, ξεχωρίζει η δυνατότητα κατάθεσης των δημιουργικών του ικανοτήτων: Παράλληλα, με την ενεργή συμμετοχή στα δικά του τραγούδια, ο νεαρός τραγουδιστής – τραγουδοποιός υπογράφει εξ ολοκλήρου τη μεγαλύτερη επιτυχία του έτους, τα «Ξημερώματα» του Κωνσταντίνου Αργυρού, όπως έχει κάνει και με το «Αθήνα – Θεσσαλονίκη».

Πέτρος Ιακωβίδης - Petros Iakovidis - Hit Channel

Γεμάτος όνειρα και φιλοδοξία, ο Πέτρος Ιακωβίδης γράφει σύγχρονα λαϊκά ακούσματα και ταυτόχρονα τα ερμηνεύει με το ίδιο πάθος, αποκτώντας το προσωπικό του ευδιάκριτο χώρο στην ελληνική δισκογραφία.

Το πολύπλευρο ταλέντο του αναδεικνύεται μέσα από το νέο, παρθενικό δίσκο του με γενικό τίτλο «Αποτυπώματα» που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο από τη Minos EMI / Universal, σε παραγωγή της Icon Music, για να προσδιορίσει τη μουσική ταυτότητά του.

Από τα «Αποτυπώματα» είναι σίγουρο ότι θα προκύψουν πολλές επιτυχίες, όπως μας έχει συνηθίσει από την αρχή ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Το ομώνυμο τραγούδι του άλμπουμ μετρά σχεδόν 4,5 εκατομμύρια προβολές. Mε ασύγκριτο ατού έναν ακατανίκητο ρυθμό από τον οποίο κανείς δεν ξεφεύγει, τα «Αποτυπώματα» εισέρχονται για πρώτη φορά στην κορυφαία εικοσάδα του ελληνικού Airplay Chart, σηματοδοτώντας άλλη μία μεγάλη επιτυχία για τον Πέτρο Ιακωβίδη, ενός καλλιτέχνη που ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Ορόσημο είναι το γεγονός ότι τα «Αποτυπώματα» αποτελούν το τρίτο συνεχόμενο τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη που αποκτά θέση εντός του Top 20, στα χνάρια που χάραξε το «Κοριτσάκι Μου» και το «Κάτσε Καλά».

Δείτε επίσης:
Ο Πέτρος Ιακωβίδης αφήνει «Αποτυπώματα» με νέα επιτυχία

Πέτρος Ιακωβίδης - Petros Iakovidis - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας