Η άνοδος δε σταματά. Ο Πέτρος Ιακωβίδης αφήνει ανεξίτηλα «Αποτυπώματα» στις ραδιοφωνικές συχνότητες με τη μεγαλύτερη επιτυχία που έχει κυκλοφορήσει έως τώρα.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης υποσχέθηκε να αφήσει να δικά του προσωπικά «Αποτυπώματα» στην ελληνική δισκογραφία και όπως όλα δείχνουν τα κατάφερε!

Ο γοητευτικός ερμηνευτής και δημιουργός συνεχίζει να μετρά μόνο επιτυχημένα singles που βρίσκονται στις υψηλότερες θέσεις των ραδιοφώνων και μας χαρίζει αξεπέραστα τραγούδια που αγγίζουν την καρδιά μας, μέσα από τον παρθενικό και εξαιρετικά επιτυχημένο δίσκο του.

Ο εκρηκτικός καλλιτέχνης που χαρακτηρίζεται για τη δυναμική ερμηνεία του και την αφοπλιστική εκφραστικότητα του αυτή τη φορά καταθέτει στο κοινό τα «Αποτυπώματα», ένα ξεχωριστό τραγούδι που μετρά ήδη περισσότερα από 4,7 εκατομμύρια προβολών στο YouTube.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης ετοιμάζει και το video clip του τραγουδιού με ένα ιδιαίτερο concept, ενώ παράλληλα -μετά από μία sold out καλοκαιρινή περιοδεία- σχεδιάζει τις χειμερινές εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη και στο «Vogue» με ένα πρόγραμμα που θα συζητηθεί!

«Αποτυπώματα μ’ αφήνουν τα φιλιά σου»

Έπειτα από την είσοδο στο Top 20 του ελληνικού Airplay Chart την προηγούμενη εβδομάδα, τα «Αποτυπώματα» παραμένουν σε φρενήρη πορεία. Αυτή τη φορά, εκτινάσσονται δέκα θέσεις και καταλήγουν στην κορυφαία δεκάδα της κατάταξης (στο No 10), σηματοδοτώντας τη μεγαλύτερη ραδιοφωνική επιτυχία του Πέτρου Ιακωβίδη έως τώρα.

Τα «Αποτυπώματα» είναι το τρίτο συνεχόμενο τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη που αποκτά παρουσία στο Top 20, μετά το αγαπημένο «Κοριτσάκι Μου» και το εθιστικό «Κάτσε Καλά».

Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο πρώτο, ομώνυμο προσωπικό άλμπουμ του Πέτρου Ιακωβίδη, που κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal σε παραγωγή της Icon Music.

Δείτε επίσης:
Ο Πέτρος Ιακωβίδης αφήνει «Αποτυπώματα» με νέα επιτυχία

Πέτρος Ιακωβίδης - Petros Iakovidis - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας