Ο Πέτρος Ιακωβίδης παρουσιάζει τον παρθενικό, ολοκληρωμένο δίσκο του, υποσχόμενος να αφήσει ανεξίτηλα «Αποτυπώματα» στη δισκογραφία.

Είναι γεγονός… Το πρώτο προσωπικό album του Πέτρου Ιακωβίδη μόλις κυκλοφόρησε!

Με πάθος, συνέπεια και κυρίως αγάπη προς το τραγούδι ο γοητευτικός καλλιτέχνης έρχεται να αφήσει τα δικά του, ανεξίτηλα «Αποτυπώματα» στην ελληνική δισκογραφία.

Πρόκειται για 13 τραγούδια που φέρουν την υπογραφή του ρομαντικού και παράλληλα δυναμικού Πέτρου Ιακωβίδη και το καθένα από αυτά ξεδιπλώνει με έναν μοναδικό τρόπο το πολύπλευρο ερμηνευτικό αλλά και δημιουργικό του ταλέντο.

Μια απόλυτα προσεγμένη δισκογραφική δουλειά έρχεται να «αποκαλύψει» σκέψεις και συναισθήματα ενός καλλιτέχνη και δημιουργού που η πορεία του προς την επιτυχία είναι προδιαγεγραμμένη.

Αυτός είναι ο ιδιαίτερα ταλαντούχος Πέτρος Ιακωβίδης και μέσα από το δικό του, προσωπικό μήνυμα στέλνει ένα ξεχωριστό «Ευχαριστώ» σε όλους εκείνους που τον βοήθησαν να πραγματοποιήσει ένα σπουδαίο του όνειρο, τη δημιουργία του πρώτου του προσωπικού album:

«Λένε πως ευτυχία είναι να βλέπεις τα όνειρα σου να πραγματοποιούνται!

Αυτό που κρατάτε στα χέρια σας λοιπόν αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα δικά μου όνειρα… από τότε, στην ηλικία των 13 που ήξερα πολύ καλά πως η μαγεία του τραγουδιού είναι μονόδρομος για εμένα!!!

Ο πρώτος μου προσωπικός δίσκος είναι γεγονός… και είναι φτιαγμένος με πολλή αγάπη, μεράκι και έντονα συναισθήματα!!! Είναι ουσιαστικά τα δικά μου, πρώτα «Αποτυπώματα»…!!!

Ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» στους συνεργάτες μου και στην δισκογραφική μου εταιρεία για την εμπιστοσύνη! Ένα τεράστιο «Ευχαριστώ» από καρδιάς σε όλους εσάς για την στήριξη και τη ζεστή «αγκαλιά» που ανοίξατε για εμένα από την πρώτη στιγμή!

Με αγάπη & σεβασμό,
Πέτρος Ιακωβίδης»

Τα «Αποτυπώματα» του Πέτρου Ιακωβίδη κυκλοφορούν από τη Minos EMI / Universal σε παραγωγή της Icon Music. Τους στίχους υπογράφουν ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Stan και σε ένα τραγούδι η Βίκυ Γεροθόδωρου ενώ τη μουσική συνυπογράφουν ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Stan και η Icon Music.

Τα τραγούδια του δίσκου θα δημοσιεύονται καθημερινά, ένα προς ένα, στο YouTube έως ότου συμπληρωθεί το παζλ. Μείνετε συντονισμένοι για τα ακούσετε όλα!

Πέτρος Ιακωβίδης - Αποτυπώματα (album cover) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας