Στη μεγαλύτερη ραδιοφωνική επιτυχία του έως τώρα δίνει εικόνα ο Πέτρος Ιακωβίδης και αφήνει… «Αποτυπώματα».

Ο Πέτρος Ιακωβίδης γνωρίζει πλέον καλά πώς να αφήνει τα δικά του ανεξίτηλα «Αποτυπώματα», όχι μόνο στις καρδιές του κόσμου, αλλά και στα airplays των ραδιοφώνων.

Στην όμορφη Θεσσαλονίκη, στην αγαπημένη του πόλη, ταξίδεψε πριν λίγες ημέρες ο γοητευτικός καλλιτέχνης για την οπτικοποίηση της νέας του επιτυχίας με τίτλο «Αποτυπώματα».

Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του σκηνοθέτη Γιάννη Παπαδάκου που επιμελείται το video clip, εμφανίζεται πιο σέξι από ποτέ και κλέβει τις εντυπώσεις σε ένα «ρόλο» έκπληξη που μας παραπέμπει σε κινηματογραφικό star!

Ο Πέτρος Ιακωβίδης προετοιμάζεται παράλληλα για μία ξεχωριστή μουσική συνάντηση με το Νίκο Κουρκούλη στο «Vogue Club» της Θεσσαλονίκης.

Το νέο single του Πέτρου Ιακωβίδη με τίτλο «Αποτυπώματα» συμπεριλαμβάνεται στο πρώτο του ομώνυμο προσωπικό άλμπουμ και κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal σε παραγωγή της Icon Music. Το single «Αποτυπώματα» έχει βρεθεί στο Top 10 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων για το ελληνικό ρεπερτόριο και συνεχίζει να αγκαλιάζεται από το κοινό κάθε ημέρα που περνά.

Πάρτε μια μικρή γεύση  από το video clip του τραγουδιού μέσα από το φωτογραφικό υλικό, αλλά και από το teaser που κυκλοφορεί:

Δείτε επίσης:
Τα «Αποτυπώματα» του Πέτρου Ιακωβίδη αποκτούν video clip

Πέτρος Ιακωβίδης - Αποτυπώματα (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας