Ο Πέτρος Ιακωβίδης γιόρτασε την επιτυχία της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς του.

Με πάθος, συνέπεια και κυρίως αγάπη προς το τραγούδι ο γοητευτικός Πέτρος Ιακωβίδης κατάφερε να αφήσει τα πρώτα του χρυσά «Αποτυπώματα» στην ελληνική δισκογραφία!

Το βράδυ της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου σε ένα απόλυτα εορταστικό κλίμα, ο γοητευτικός καλλιτέχνης που αναδεικνύεται ταχύτατα σε έναν από τους πιο ολοκληρωμένους καλλιτέχνες και δημιουργούς της γενιάς του, παρέλαβε από τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της Minos EMI, κ. Μαργαρίτα Μάτσα, τον πρώτο του χρυσό δίσκο.

Βαθύτατα συγκινημένος ευχαρίστησε θερμά τους συνεργάτες και την οικογένεια του αλλά το πιο θερμό του «ευχαριστώ» το απηύθυνε στον κόσμο που τον στήριξε από την πρώτη στιγμή και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να κάνει πραγματικότητα ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά του.

Η ξεχωριστή αυτή βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα εκρηκτικό live του Πέτρου Ιακωβίδη ερμηνεύοντας τις επιτυχίες του με την υποστήριξη γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού της Αθήνας.

Τα χρυσά πλέον «Αποτυπώματα» του Πέτρου Ιακωβίδη κυκλοφορούν από τη Minos EMI / Universal σε παραγωγή της Icon Music.

Τους στίχους στο άλμπουμ υπογράφουν ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο STAN και σε ένα τραγούδι η Βίκυ Γεροθόδωρου, ενώ την μουσική συνυπογράφουν ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο STAN και η Icon Music.

Φωτογραφικό υλικό από την απονομή:

Ο Πέτρος Ιακωβίδης σε ένα εντυπωσιακό
video clip για τα «Αποτυπώματα»

Πέτρος Ιακωβίδης - Αποτυπώματα (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας