Δυναμική επάνοδο στα μουσικά δρώμενα της νυχτερινής Αθήνας έκανε ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης έχει κάθε λόγο να «χαμογελάει».

Ανανεωμένος, κομψός και πιο ώριμος από ποτέ, ο πολυτάλαντος τραγουδιστής και τραγουδοποιός επέστρεψε στη σκηνή του «Fantasia», στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου και εντυπωσίασε με τον δυναμισμό και τις καθηλωτικές ερμηνείες του.

Ο επιτυχημένος δημιουργός και ερμηνευτής της νεότερης γενιάς παρουσίασε ένα απόλυτα προσεγμένο και πλήρες μουσικό πρόγραμμα γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις.Τραγούδια – σταθμοί σε συνδυασμό με τις αμέτρητες εναλλαγές συναισθημάτων είχαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μαγική στιγμή του προγράμματος η συνύπαρξη του επί σκηνής με την αγαπημένη Νατάσα Θεοδωρίδου, όπου με εμφανή την χημεία τους και τον αμοιβαίο σεβασμό, αποθεώνονται από το κοινό κερδίζοντας το πιο δυνατό χειροκρότημα.

Ο γοητευτικός Πέτρος Ιακωβίδης είναι κοινά αποδεκτό πως έκανε δυναμική επάνοδο στα μουσικά δρώμενα της νυχτερινής Αθήνας και πλέον θα μας παρασύρει με ευκολία στο «Fantasia» κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης περνά την πιο δημιουργική φάση καριέρας του με τη μία επιτυχία να διαδέχεται την άλλη.

Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της προηγούμενης χρονιάς, τα «Ξημερώματα» του Κωνσταντίνου Αργυρού έχει την υπογραφή του τόσο σε στίχους όσο και μουσική, ενώ το ομώνυμο κομμάτι από το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο «Αποτυπώματα» έχει αγαπηθεί από το κοινό.

Παράλληλα, το ολοκαίνουριο τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη με τίτλο «Γέλα Μου» ανεβαίνει με ταχείς ρυθμούς.

 

Αφήστε το σχόλιό σας