Ένα απόσπασμα από το video clip της καινούριας επιτυχίας του,  «Αγκαλιά», μας δίνει ο Πέτρος Ιακωβίδης!

Ο Πέτρος Ιακωβίδης ανοίγει την… «Αγκαλιά» του για να υποδεχθεί τη νέα επιτυχία του.

Η τρίτη προσωπική κυκλοφορία του ανερχόμενου τραγουδιστή καταφθάνει από ημέρα σε ημέρα και είναι έτοιμη να δεχθεί στη μεγάλη και στοργική «Αγκαλιά» της τους πάντες.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης έχει δώσει το στίγμα του στη δισκογραφία έχοντας στις περγαμηνές του δύο επιτυχίες που κέρδισαν τους ακροατές. Το «Ο Έρωτάς Μου Γίνε» και το «Βάλε» έβαλαν τα θεμέλια για την πολλά υποσχόμενη συνέχεια.

Η δημιουργική συνεργασία του Πέτρου Ιακωβίδη με τον Stan και το δυναμικό της Icon Music έχει «δέσει» και δεν υπάρχει κανένας λόγος αυτή τη στιγμή για να αλλάξει κάτι.

Με όπλο τους δικούς του στίχους και του STAN και τη μουσική των Μάνου Δεδεβέση (Snapyourfingaz), Παναγιώτη Βλασακούδη (Revo), Ιωσήφ Κοτσυφάκη (Joe Minor), Πέτρου Ιακωβίδη και STAN, η «Αγκαλιά» θα μας παρασύρει στον αστείρευτο ερωτισμό της.

Την καινούρια επιτυχία του Πέτρου Ιακωβίδη, «Αγκαλιά», μπορείτε επί του παρόντος να την ακούτε σε αποκλειστική ραδιοφωνική μετάδοση σε επιλεγμένες συχνότητες ανά την επικράτεια. Την παραγωγή φρόντισε η Icon Music.

Κυκλοφορεί την Τρίτη 7 Ιουνίου από τη Minos EMI / Universal.

«Θα ‘σαι στο πλάι μου, στο μαξιλάρι μου για να μου δίνει ζωή… Αγκαλιά να σε παίρνω το βράδυ…»

Ο Πέτρος Ιακωβίδης εμφανίζεται στο «Fantasia» μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, την Ελένη Φουρέιρα και τη Φανή Δρακοπούλου.

Αφήστε το σχόλιό σας