Με μία ζεστή, ρομαντική και ευαίσθητη «Αγκαλιά» που χωράει όσους έχουν να προσφέρουν αγάπη επανέρχεται ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης μας βάζει όλους στη ζεστή «Αγκαλιά» του!

Ο ανερχόμενος και πολύ ταλαντούχος τραγουδιστής βρίσκεται προ των πυλών της κυκλοφορίας του τρίτου single της επαγγελματικής καριέρας του και υπόσχεται να γράψει συναισθήματα, να γοητεύσει μουσικά και να παρασύρει στη μελωδία από την πιο ρομαντική και ευαίσθητη «Αγκαλιά».

Τα πρώτα βήματα, οι πρώτες δύο αυθεντικές επιτυχίες με τις οποίες αιφνιδίασε και εισήλθε στο μουσικό προσκήνιο αποτελούν το καλύτερο βασικό υλικό για μία μακρά και γόνιμη παρουσία στο χώρο. Το «Ο Έρωτάς Μου Γίνε» και το «Βάλε» απασχόλησαν τους ακροατές, απέκτησαν ραδιοφωνική παρουσία και έχουν αποσπάσει μέχρι στιγμής σχεδόν 4 εκατομμύρια προβολές.

Η συνέχεια δίνεται με ρομαντικό ύφος και μία «Αγκαλιά» που περιμένει να γεμίσει από την αγάπη σας.

Ύστερα από ένα πολύ όμορφο διαγωνισμό που έλαβε χώρα από τη δισκογραφική εταιρεία του Πέτρου Ιακωβίδη, τη Minos EMI, όπου το κοινό κλήθηκε να στείλει τις φωτογραφίες της δικής του «Αγκαλιάς», το πρώτο teaser της νέας επιτυχίας του τραγουδιστή γίνεται πραγματικότητα.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης εμφανίζεται στο «Fantasia», στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού, της Ελένης Φουρέιρα και της Φανής Δρακοπούλου. Μία συνεργασία που στάθηκε αφορμή για να αποκαλύψει ο Πέτρος Ιακωβίδης περισσότερα δείγματα της γραφής του και να συμμετάσχει ως δημιουργός στο νέο άλμπουμ του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Έρχεται από τη Minos EMI.

«Αγκαλιά να σε παίρνω το βράδυ, σκέψου τι όμορφα θα ‘ναι, όταν ξυπνάμε μαζί»

Αφήστε το σχόλιό σας