Ο Πέτρος Ιακωβίδης στέλνει την «Αγκαλιά» του σε όλη την επικράτεια.

«Σκέψου τι όμορφα θα ‘ναι» όταν ο Πέτρος Ιακωβίδης ανοίξει την «Αγκαλιά» του σε όλους τους ακροατές!

Ο ανερχόμενος τραγουδιστής έρχεται κοντά μας με το τρίτο διαδοχικά τραγούδι του για να γεμίσει με ρομαντισμό την ατμόσφαιρα στον αντίκτυπο της πιο ζεστής «αγκαλιάς». Τα singles «Ο Έρωτάς Μου Γίνε» και «Βάλε» έγιναν το ξεκίνημα ενός ελπιδοφόρου ταξιδιού στη δισκογραφία.

Με ένα αρκετά ικανοποιητικό πλήθος εκατομμυρίων προβολών στη «φαρέτρα» του και σταθερή ραδιοφωνική παρουσία, ο Πέτρος Ιακωβίδης ανοίγει την «Αγκαλιά» του για να υποδεχθεί το καινούριο κομμάτι του. Μία «Αγκαλιά» που – χωρίς αμφιβολία – το καλοκαίρι αυτό θα χωρέσει τους πάντες.

Με τον STAN και την Icon Music ο Πέτρος Ιακωβίδης έχει δημιουργήσει μία ακατανίκητη ομάδα που διαθέτει την επιτυχία στο «αίμα» της. Και γι’ αυτό δεν υπάρχει κανένας λόγος να την αλλάξουν.

Σε στίχους δικούς του και του STAN και μουσική των Μάνου Δεδεβέση (Snapyourfingaz), Παναγιώτη Βλασακούδη (Revo), Ιωσήφ Κοτσυφάκη (Joe Minor), Πέτρου Ιακωβίδη και STAN, η «Αγκαλιά» θα μας παρασύρει στη στοργή και την τρυφερότητά της.

Έρχεται σε αποκλειστική ραδιοφωνική μετάδοση σε επιλεγμένες συχνότητες ανά την επικράτεια από τη Δευτέρα 30 Μαΐου. Την παραγωγή φρόντισε η Icon Music

Κυκλοφορεί στις 7 Ιουνίου από τη Minos EMI / Universal.

«Αγκαλιά να σε παίρνω το βράδυ, σκέψου τι όμορφα θα ‘ναι, όταν ξυπνάμε μαζί…»

Από τις αρχές Απριλίου, ο Πέτρος Ιακωβίδης εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia» πλάι στον Κωνσταντίνο Αργυρό, την Ελένη Φουρέιρα και τη Φανή Δρακοπούλου.

Αφήστε το σχόλιό σας