Με εφόδιο την αδιάκοπη άνοδο του «Κοριτσάκι Μου» και την καθιέρωσή του ως μεγάλη επιτυχία προχωρά ο Πέτρος Ιακωβίδης στο επόμενο βήμα του.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένος με την ευχάριστη τροπή που  έχει πάρει η σταδιοδρομία του στη μουσική.

Καταλυτικό ρόλο στη συγκεκριμένη κατάσταση διαδραματίζει αναμφισβήτητα η επιτυχία που γνωρίζει δίχως ίχνος κάμψης το τελευταίο τραγούδι του με τίτλο «Κοριτσάκι Μου», η οποία του παρέχει τη δυνατότητα να ατενίζει με άπλετη αισιοδοξία τη συνέχιση της καριέρας του.

Με εφόδιο μία φρενήρη πορεία εκατομμυρίων προβολών στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο YouTube, το «Κοριτσάκι Μου» αφήνει έντονο το ερωτικό σημάδι του και στις ραδιοφωνικές συχνότητες της χώρας.

Ως επιστέγασμα της αποδοχής που έχει εισπράξει από τον κόσμο, το νέο τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη έχει καθιερώσει την παρουσία του εντός του επίσημου Airplay Chart όσον αφορά στο ελληνικό ρεπερτόριο.

Με άλλα λόγια, το «Κοριτσάκι Μου» είναι με κάθε επισημότητα μία από τις είκοσι μεγαλύτερες επιτυχίες που ακούγονται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα!

Συνυπολογίστε ότι το κρεσέντο στο YouTube συνεχίζεται απρόσκοπτα, με το τραγούδι να καταγράφει μία ακόμη επίδοση – ορόσημο ξεπερνώντας αισίως τις 10.000.000 προβολές σχεδόν τέσσερις μήνες μετά την κυκλοφορία του από τη Minos EMI.

Καθόλου τυχαία η ανέλιξη

Πέτρος Ιακωβίδης - Petros Iakovidis (2016) - Hit Channel

Παράγοντας – «κλειδί» για τη διαρκή άνοδο αποτελεί το γεγονός ότι ο Πέτρος Ιακωβίδης είναι ένας ολοκληρωμένος τραγουδιστής, ταλαντούχος δημιουργός και πολυοργανίστας μουσικός.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης δείχνει έφεση στην τραγουδοποιία, καθότι είναι ο δημιουργός της μεγάλης επιτυχίας του Κωνσταντίνου Αργυρού, «Αθήνα – Θεσσαλονίκη», συνυπογράφει το hit του STAN, «Χτύπα», προσθέτοντας επιπλέον το αποτύπωμά του και στα δικά του τραγούδια.

Επιπροσθέτως, διαθέτει δεξιοτεχνία και ως μουσικός, μιας και γνωρίζει να παίζει περισσότερα από πέντε όργανα, με βασικότερα την κιθάρα και το μπουζούκι και τάση προς τα κρουστά.

Η επόμενη ημέρα

Πέτρος Ιακωβίδης - Κοριτσάκι Μου (video clip) - Hit Channel

Έχοντας συσταθεί επαρκώς στο κοινό και με όσα αναφέρθηκαν στη φαρέτρα του, ο Πέτρος Ιακωβίδης βάζει πλώρη για την επόμενη επιτυχία, με ορίζοντα τον παρθενικό ολοκληρωμένο δίσκο του.

Όπως προκύπτει, το ολοκαίνουριο τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη θα τιτλοφορείται «Κάτσε Καλά» και θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα από τη δισκογραφική εταιρεία του, τη Minos EMI / Universal, για να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί από την πρώτη στιγμή. Στην πρόβλεψη αυτή δε χωρά καμία απολύτως αμφιβολία!

Τα γυρίσματα για την οπτικοποίηση του single έχουν ήδη ολοκληρωθεί με τη συμμετοχή μίας γυναικείας παρουσίας – έκπληξη.

Τελειώνοντας, έπειτα από τις πολύμηνες και επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Fantasia» με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα, ο Πέτρος Ιακωβίδης θα τραγουδά μαζί με το ίδιο ακριβώς σχήμα στη Θεσσαλονίκη και στο «Vogue», με ημερομηνία έναρξης την 24η Φεβρουαρίου.

Διαβάστε ακόμα:
Ο Πέτρος Ιακωβίδης μοιράζεται την ιστορία του.
Το ξεκίνημα, οι μέντορες και τα άμεσα σχέδια.

Πέτρος Ιακωβίδης - Petros Iakovidis - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας