Ο Πέτρος Ιακωβίδης θα κρατήσει στην «Αγκαλιά» του το «Κοριτσάκι του» και εμείς σας παραθέτουμε 10 στοιχεία που δεν ξέρατε γι’ αυτόν.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης διαγράφει μία ολοένα ανερχόμενη πορεία στο ελληνικό τραγούδι.

Ο τραγουδιστής έχει αφήσει πολλές υποσχέσεις από την πρώτη του δισκογραφική εμφάνιση στο τοπικό μουσικό στερέωμα, αφού διαθέτει όλα τα στοιχεία εκείνα που θα τον αναδείξουν.

Μία αναδρομή σε ό,τι έχει καταφέρει να επιτύχει μέσα στον τελευταίο ενάμιση χρόνο είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη.

Οι επιτυχίες

Ανήκοντας στο δυναμικό της Minos EMI / Universal, της ιστορικότερης δισκογραφικής εταιρείας στην Ελλάδα, ο Πέτρος Ιακωβίδης έχει κυκλοφορήσει τρεις επιτυχίες και βάζει πλώρη για την τέταρτη.

Η πρώτη γνωριμία με το ευρύ κοινό έγινε με το single «Ο Έρωτάς Μου Γίνε», το οποίο άνοιξε διάπλατα τους ορίζοντες για όσα θα επακολουθούσαν. Η επόμενη κυκλοφορία του, το «Βάλε», κέρδισε την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων ραδιοφωνικών σταθμών της χώρας, που του παραχώρησαν καθημερινή παρουσία στις συχνότητές τους.

Το ίδιο συνέβη και με το τελευταίο τραγούδι του, το «Αγκαλιά», μία επιτυχία που κύλησε ορμητικά στις φλέβες.

Ο απολογισμός όλων καταμετρά περισσότερες από 7 εκατομμύρια προβολές!

Οι εμφανίσεις

Έχοντας διανύσει μία επιτυχημένη περίοδο στη Θεσσαλονίκη, ο Πέτρος Ιακωβίδης εμφανίζεται για δεύτερο συνεχόμενο σχήμα στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού στο «Fantasia».

Μια συνεργασία που έχει εξαπλωθεί και σε άλλα επίπεδα, καθώς ο Πέτρος Ιακωβίδης έχει συνεισφέρει με δύο τραγούδια στο νέο δίσκο του Κωνσταντίνου Αργυρού. Το «Αθήνα – Θεσσαλονίκη» είναι ήδη μεγάλη επιτυχία, ανήκοντας στα 7 κορυφαία κομμάτια του ελληνικού airplay.

Πέτρος Ιακωβίδης - Petros Iakovidis - Αγκαλιά (video clip) - Hit Channel

10 στοιχεία που δεν ξέρατε για τον Πέτρο Ιακωβίδη

Ψάξαμε, ερευνήσαμε, παρακολουθήσαμε τις συνεντεύξεις του και σας παραθέτουμε 10 στοιχεία που δε γνωρίζατε και θέλατε να μάθετε για τον Πέτρο Ιακωβίδη:

1. Η καταγωγή του είναι από την Καβάλα.

2. Ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική μαθαίνοντας να παίζει μπουζούκι, από νηπιακή ηλικία.

3. Πήγε σε μουσικό σχολείο και γι’ αυτό το λόγο όλη η καθημερινότητά του ήταν γεμάτη μουσική. Έχει διδαχθεί επίσης πιάνο, κιθάρα και παραδοσιακά όργανα. Μόνος του, επιπλέον, έμαθε και κρουστά. Οπότε παίζει συνολικά περίπου 25 όργανα!

4. Οι πρώτες του επιρροές ήταν από το παλιό λαϊκό τραγούδι, από καλλιτέχνες όπως ο Στέλιος Καζαντζίδης.

5. Έπαιξε επαγγελματικά ποδόσφαιρο, διατηρώντας τη θέση του επιθετικού.

Πέτρος Ιακωβίδης - Αγκαλιά (video clip) - Hit Channel

6. Άρχισε να τραγουδά δειλά – δειλά σε διάφορες εκδηλώσεις, αφού τον έπαιρνε μαζί του ο πρώτος του δάσκαλος μουσικής.

7. Έπιασε την πρώτη του δουλειά σε νυχτερινό κέντρο στην εφηβική του ηλικία, όταν ήταν μόλις 14 ετών, χάρη στο δεύτερό του δάσκαλο μουσικής. Όπως έχει εξομολογηθεί, ο πατέρας του ήταν αυτός που τον συνόδευε για να πάει και να γυρίσει κάθε βράδυ, ένας άνθρωπος που τον στήριξε ιδιαίτερα σε κάθε βήμα του.

8. Την πρώτη – πρώτη φορά που ανέβηκε στη σκηνή – πιτσιρικάς πάντα – είχε ένα μικρό «ατύχημα» λόγω της ολισθηρότητας του δαπέδου. (Γούρι!)

9. Είναι ανιψιός του Νίκου Κουρκούλη, ο οποίος του είχε κάνει και πρόταση να τραγουδά μαζί του σε κέντρο που εμφανιζόταν στη Θεσσαλονίκη.

10. Μέσω ενός κοινού γνωστού τους ήρθε σε επαφή τον STAN, εξ ου και η στενή και καταλυτική δισκογραφική σύμπραξή τους. Τα τραγούδια του Πέτρου Ιακωβίδη φέρουν τη δική του υπογραφή όπως και αυτές του STAN και της Icon Music.

«Κοριτσάκι Μου…»

Το επόμενο διάστημα, ο τραγουδιστής θα μοιραστεί μαζί μας άλλο ένα ολοκαίνουριο τραγούδι.

Με την εγγυημένη σφραγίδα του STAN και της Icon Music, ο Πέτρος Ιακωβίδης θα γεμίσει την ατμόσφαιρα με περισσότερο έρωτα και περισσότερο πάθος, κρατώντας σφιχτά στην «Αγκαλιά» του το «Κοριτσάκι του».

Ποιο είναι το… «Κοριτσάκι» του Πέτρου Ιακωβίδη;

Θα το μάθετε από τις 10 Οκτωβρίου, όταν η είδηση αποκαλυφθεί πλήρως από τη Minos EMI / Universal!

Πάρτε την πρώτη γεύση παρακάτω:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αφήστε το σχόλιό σας