Πέθανε ο πρώην της Britney Spears, John Sundahl
Britney Spears

Θλιβερή είδηση για την Britney Spears. Πέθανε ο πρώην της John Sundahl στο Αφγανιστάν, μετά την κατάρριψη του ελικοπτέρου του από τους Ταλιμπάν κοντά στην Καμπούλ.

Μερικές πήγες κάνουν λόγο για μια «συντετριμμένη» από την άσχημη είδηση Britney. Οι δύο τους ήταν μαζί για αρκετούς μήνες χρόνια πριν, αλλά ο δεσμός τους ήταν ακόμα πολύ στενός. Η σχέση τους μάλιστα γεννήθηκε σε μια πολύ άσχημη περίοδο για την τραγουδίστρια. Τότε ο John την είχε βοήθησε να ξεφύγει από τον φαύλο κύκλο της αυτοκαταστροφής, που ήταν πολύ κοντά, παρακινώντας την με φράσεις όπως: «αν δεν μπορείς να μείνεις νηφάλια για τον εαυτό σου, να το κάνει, τουλάχιστον για τα παιδιά σου». Χάρη σε αυτόν η Britney Spears κατάφερε να ξεπεράσει αυτή την άσχημη περίοδο της ζωής της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι δύο συναντήθηκαν το 2007 στο Λος Άντζελες, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης των Ανώνυμων Αλκοολικών. Ορισμένες πηγές αναφέρουν ότι μεταξύ του ζεύγους θα υπάρξει μια αναζωπύρωση του πάθος τους το περασμένο έτος. Αλλά σε κάθε περίπτωση, η φιλία τους ήταν πάντα αρκετά δυνατή.

Η κηδεία του John έγινε πριν από μία εβδομάδα περίπου. Μια πηγή ανέφερε ότι η Britney ήταν «συντετριμμένη»:

[pull_quote_center]Γι ‘αυτήν, ο John ήταν ένα πολύ ξεχωριστό άτομο[/pull_quote_center]

Αφήστε το σχόλιό σας