Πλήρης ημερών απεβίωσε η Nancy Sinatra.

Η Nancy Sinatra, η πρώτη σύζυγος του θρυλικού τραγουδιστή και ηθοποιού Frank Sinatra, πέθανε την Παρασκευή 13 Ιουλίου σε ηλικία 101 ετών, όπως ανακοίνωσε σε ανάρτηση της στο Twitter η κόρη της.

«Η μητέρα μου απεβίωσε ειρηνικά απόψε στην ηλικία των 101 ετών», έγραψε στο Twitter η 78χρονη κόρη της, που επίσης ονομάζεται Nancy Sinatra.

«Ήταν ευλογία και το φως στη ζωή μου. Καλό κατευόδιο, μαμά. Σε ευχαριστώ για όλα».

Η Nancy Sinatra (γεννημένη με το επώνυμο Barbato) ήταν παντρεμένη για δώδεκα χρόνια με το διάσημο τραγουδιστή. Το ζευγάρι απέκτησε τρία παιδιά, τη Nancy, τον Frank Sinatra Jr. και την Tina Sinatra.

Ο Frank Sinatra συναντήθηκε με την Barbato στο Long Branch του New Jersey στα τέλη της δεκαετίας του 1930, όπου πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού εργαζόμενος ως ναυαγοσώστης. Δέχτηκε να την παντρευτεί μετά από ένα περιστατικό στο «The Rustic Cabin» το οποίο οδήγησε στη σύλληψή του.

Ο γάμος τους έληξε το 1951, όταν πήραν διαζύγιο ύστερα από μια σειρά εξωσυζυγικών σχέσεων του Sinatra, που έγιναν γνωστές στον Τύπο, σύμφωνα με τους «New York Times».

Δέκα ημέρες μετά το διαζύγιό τους, ο Frank Sinatra παντρεύτηκε την Ava Gardner. Ωστόσο, το ζευγάρι διατήρησε σχέσεις έως τον θάνατο του Sinatra το 1998, σε ηλικία 82 ετών.

 

Αφήστε το σχόλιό σας