Η τραγουδίστρια από το iconic disco group απεβίωσε την Παρασκευή το βράδυ. Ήταν 60 χρονών. 

Η Joni Sledge από τις Sister Sledge βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της το βράδυ της Παρασκευής.

Η Joni ήταν μέλος του disco συγκροτήματος Sister Sledge, που ίδρυσε με τις αδελφές της Debbie, Kim και Kathy το 1971. Ήταν πίσω από πολλά κομμάτια με μεγάλη επιρροή στη disco, όπως τα «We Are Family», «He’s The Greatest Dancer» και «Lost In Music».

Σύμφωνα με τον Biff Warren, αρθρογράφος της μπάντας, η Joni βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Φοίνιξ της Αριζόνα, από τον φίλο της και η αιτία του θανάτου δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.

Πριν φτάσει το καλλιτεχνικό στερέωμα, η μπάντα είπε ότι αγωνίστηκε για χρόνια λόγω της σκληρή φύση της μουσικής βιομηχανίας. Αλλά μετά από τη διασύνδεσή τoυς με τους Chic του Nile Rodgers και τον Bernard Edwards ο οποίος παρήγαγε το άλμπουμ «We Are Family», βρήκαν την εμπορική επιτυχία, με το ομότιλο τραγούδι του δίσκου να κερδίζει μια υποψηφιότητα στα Grammy και τόσο το τραγούδι όσο και το άλμπουμ να πουλούν πάνω από 1 εκατομμύριο αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.

Ο Nile Rogers απέτισε φόρο τιμής στην Joni Sledge στο Twitter: «Τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στην οικογένειά σας επειδή είναι η οικογένειά μου.Κάναμε κάτι αρκετά εκπληκτικό μαζί.»

Η δήλωση της οικογένεια έλεγε: «Χθες, η οικογένειά μας πάγωσε. Με λύπη σας ενημερώνουμε ότι η αγαπημένη μας αδελφή, μητέρα, θεία, ανιψιά και ξαδέλφη Joni πέθανε χθες»

Η Joni Sledge θα λείψει πολύ και με αγάπη θα θυμόμαστε τη μουσική της κληρονομιά.

Αφήστε το σχόλιό σας