Το «Ejekt Festival» ανακοίνωσε τα ονόματα που προστίθενται στο line-up της δεύτερης ημέρας.

Μετά τους Kasabian και τους The Jesus And Mary Chain που έχουν ήδη ανακοινωθεί, τρία νέα ονόματα προστίθενται στο line-up της δεύτερης ημέρας του EJEKT Festival 2017: Οι Peter Hook & The Light, οι Of Montreal και οι Black Hat Bones συμπληρώνουν το πρόγραμμα της 14ης Ιουλίου.

Peter Hook

Ο Peter Hook, εμβληματική μορφή της βρετανικής μουσικής και ιδρυτικό μέλος των Joy Division και New Order, επιστρέφει στη σκηνή του EJEKT Festival μαζί με τους The Light για να παρουσιάσει στην ολότητά του το περίφημο «Unknown Pleasures».

Το αριστουργηματικό ντεμπούτο των Joy Division συγκαταλέγεται στους δίσκους που άλλαξαν τη σύγχρονη μουσική, ορίζοντας το είδος του post-punk και δίνοντάς μας singles όπως τα «She’s Lost Control», «New Dawn Fades» και «Shadowplay». Δεν υπάρχει σοβαρή λίστα με τους καλύτερους δίσκους όλων των εποχών που να μην το περιλαμβάνει και σήμερα, 38 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, παραμένει σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη μουσική και αφετηρίας για αμέτρητα συγκροτήματα.

Of Montreal

Οι Of Montreal είναι η επιτομή της experimetal pop μπάντας της σύγχρονης ανεξάρτητης μουσικής. Ο υπερπαραγωγικός Kevin Barnes μας έχει προσφέρει ήδη 14 επίσημα άλμπουμ, καθώς και μια πληθώρα παράλληλων κυκλοφοριών, καλύπτοντας ένα ιδιαίτερα ευρύ ηχητικό φάσμα, από την ψυχεδελική ποπ και το indie-rock ως το r’n’b και την ηλεκτρονική μουσική.

Η αναγνώριση από το ευρύτερο κοινό ήρθε με την εμφάνιση του Georgie Fruit, του alter-ego του Barnes που θυμίζει έντονα τον Ziggy Stardust του David Bowie, που γνωρίσαμε στο άλμπουμ «Hissing Fauna, Are You the Destroyer?» και έπειτα στο «Skeletal Lamping». Οι ζωντανές εμφανίσεις των Of Montreal είναι μοναδικές εμπειρίες, κάτι που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στη σκηνή του EJEKT Festival 2017.

Black Hat Bones

Οι Black Hat Bones μόλις κυκλοφόρησαν το δεύτερο άλμπουμ τους «Born In A Thunder», με το οποίο επιβεβαιώνουν ότι κατέχουν πλήρως τη rock’n’roll και heavy rock φόρμα. Όσοι τους έχουν δει επί σκηνής, γνωρίζουν ότι τα live τους είναι ένα πάρτι γεμάτο αδρεναλίνη.
Σύντομα θα ανακοινωθούν τα υπόλοιπα ονόματα του EJEKT Festival 2017.

Εισιτήρια

Προπώληση: 40 Ευρώ
VIP: 65 Ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.viva.gr, www.tickethour.com, καταστήματα Γερμανός/Cosmote, Public, SevenSpots. Reload, Ευρυπίδης.

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες: www.detoxevents.gr, 2109636489

Δείτε επίσης:
Οι Kasabian για τρίτη φορά στη Αθήνα και στο «Ejekt Festival»

Kasabian - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας