Ο Δημήτρης Κοντολάζος επανέρχεται στα δισκογραφικά δρώμενα με νέο τραγούδι δια χειρός Κυριάκου Παπαδόπουλου και Ηλία Φιλίππου!

«Αφού επιμένεις θα σου πω μια ιστορία…» έλεγε ο Δημήτρης Κοντολάζος στην πάλαι ποτέ μεγάλη επιτυχία του «Μια ιστορία». Μία είναι ιστορία και στην περίπτωσή μας και πέρα για πέρα αληθινή. Ο λαϊκός τραγουδιστής κάνει τη μεγάλη επιστροφή στα μουσικά δρώμενα με ολοκαίνουριο τραγούδι.

«Πες μου πώς μπορείς» τιτλοφορείται το νέο μουσικό κομμάτι του Δημήτρη Κοντολάζου και είναι μία δημιουργία ενός διδύμου που έχει προσφέρει στη δισκογραφία μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Φιλίππου είναι τα άτομα που υπογράφουν το «Πες μου πώς μπορείς», έχοντας βάλει ο καθένας τη δική του ξεχωριστή πινελιά στη μουσική και στους στίχους αντίστοιχα.

Το τραγούδι πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου από την Prime Productions, την εταιρεία που υποστηρίζει το καλό ελληνικό τραγούδι και τις νέες προτάσεις στο χώρο τις ελληνικής δισκογραφίας.

UPDATE 14/09: Ακούστε παρακάτω το teaser του «Πες μου πώς μπορείς» που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, με το τραγούδι να έχει κάνει ήδη την πρώτη του – δοκιμαστική – εμφάνιση στα ραδιοφωνικά κύματα!

Αφήστε το σχόλιό σας