Η καινούρια κυκλοφορία του STAN, «Με Στεναχωρεί», «καταρρίπτει τα ρεκόρ» ξεπερνώντας τις 2εκ. προβολές σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Η νέα επιτυχία του STAN με τίτλο «Με Στεναχωρεί» καταρρίπτει κάθε ρεκόρ!

Μπορεί η προηγούμενη κυκλοφορία του τραγουδιστή, «Όταν Αγαπάς», να αποτέλεσε ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια των τελευταίων μηνών με αποκορύφωμα την πρώτη θέση του στο επίσημο Airplay Chart, όμως το «Με Στεναχωρεί» προβλέπεται να σημειώσει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία!

Το ιδιαίτερο αυτό τραγούδι σε στίχους του Stan και σύνθεση των Snapyourfingaz, Revo και Joe Minor, το οποίο κυκλοφορεί από τη MINOS EMI, εντυπωσίασε εξ αρχής και έγινε μόνιμη μουσική επιλογή των ακροατών.

Απόδειξη το γεγονός ότι «Με Στεναχωρεί» μετά από την ολοκλήρωση 5 μόλις εβδομάδων όπου βρίσκεται στον αέρα μαζί με το επίσημο video clip σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου που το συνοδεύει, έχει ξεπεράσει τις 2.000.000 προβολές στο YouTube με το πλήθος των θεάσεων να αυξάνεται συνεχώς!

Οι σύγχρονες τάσεις στη δισκογραφία έχουν οδηγήσει στην ψηφιακή εποχή και στη μέτρηση εκτός των κλασσικών φυσικών πωλήσεων κάθε ψηφιακής δραστηριότητας, με τις επιδόσεις του καινούριου single του Stan να είναι πράγματι αξιοσημείωτες.

Απολαύστε κι εσείς το «Με Στεναχωρεί» πατώντας στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

► STAN – «Με Στεναχωρεί» | Το νέο hit μόλις κυκλοφόρησε! #Listen #Watch

Αφήστε το σχόλιό σας