Πέννυ Μπαλτατζή: Τελευταίες παραστάσεις για το «Θαύμα» στο «Πειραιώς 131»

-

Στηρίξτε μας με ένα like

5,989ΥποστηρικτέςΚάντε Like
69ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
855ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,000ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Η Πέννυ Μπαλτατζή μας καλεί να αφουγκραστούμε, να νιώσουμε, να τραγουδήσουμε και να επιτρέψουμε στους εαυτούς μας νοερές περιπλανήσεις.

Το κοινό αγκάλιασε με ενθουσιασμό την επιστροφή της Πέννυς Μπαλτατζή στα live και το «Θαύμα» που η ίδια παρουσιάζει.

Πιο ώριμη και φωτεινή από ποτέ επί σκηνής, μας παρασύρει σε μια υπέροχη μουσική διαδρομή στο «Πειραιώς 131» που παρατείνεται για δύο ακόμα παραστάσεις.

Το 2019 ήταν για την Πέννυ Μπαλτατζή μια χρονιά δημιουργική και αποκαλυπτική.

Απέκτησε το πρώτο της παιδί, βιώνοντας το θαύμα της μητρότητας και παράλληλα παρουσίασε το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ, το «Ένα Φιλί» που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Το «Ένα Φιλί» είναι ένας δίσκος με τον οποίο η Πέννυ Μπαλτατζή άνοιξε νέο κεφάλαιο στο βιβλίο που γράφει χρόνια τώρα ως τραγουδοποιός με αγαπημένα τραγούδια και ραδιοφωνικές επιτυχίες.

Ένα νέο κεφάλαιο στο οποίο κατέθεσε την ψυχή της, τραγουδώντας ως επί το πλείστον δικές της.

Πέννυ Μπαλτατζή - Πειραιώς 131

Παίρνοντας όλα τα παραπάνω, πασπαλισμένα με την αστρόσκονη μιας δημιουργικής φλόγας που ποτέ δε σβήνει, και με τη διαρκή διάθεση για ωραίες συναντήσεις από καρδιάς με τους φίλους που την ακολουθούν χρόνια τώρα, η Πέννυ Μπαλτατζή ετοίμασε με αγάπη αυτόν το νέο κύκλο συναυλιών.

Η Πέννυ Μπαλτατζή μας καλεί στο «Πειραιώς 131» να αφουγκραστούμε, να νιώσουμε, να τραγουδήσουμε και να επιτρέψουμε στους εαυτούς μας νοερές περιπλανήσεις, σε γλώσσα ελληνική και όχι μόνο.

Πέννυ Μπαλτατζή - Πειραιώς 131

Για να μην υπηρετούμε την πραγματικότητα, αλλά να την ξεπερνάμε, με μέσο τα μάτια της φαντασίας και όχημα τα τραγούδια.

Τραγούδια δικά της αλλά και αγαπημένα άλλων συνθετών και ερμηνευτών, που παρέα με την εξαιρετική της μπάντα, θα μας χαρίσει, πάντα φιλτραρισμένα μέσα από την προσωπική της ματιά.

Επόμενες παραστάσεις: Σάββατο 22 και Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου.

Πέννυ Μπαλτατζή - Πειραιώς 131

Γράψτε το σχόλιό σας